Μ. Γαβράς: Γυρίσματα με την πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Glee, Lea Michele!

Πριν από λίγο καιρό, σου είχαμε πει πως ο Μάνος Γαβράς θα έχει την τύχει να συμμετέχει σε κάποια επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Glee που στην Έλλάδα παρακολουθούμε μέσα από το κανάλι FoxLife αλλά και από τον Alpha.

Ο Μάνος ζει εδώ και κάποια χρόνια στην Αμερική, προσπαθώντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και φαίνεται πως αυτή την φορά έφτασε πολύ κοντά και το πέτυχε! Τα γυρίσματα ξεκίνησαν κι εκείνος συναντά καθημερινά καταξιωμένους καλλιτέχνες!

Φυσικά αυτό που μας τραβά την προσοχή είναι η συναναστροφή του με την πρωταγωνίστρια της σειράς Lea Michele, που απασχόλησε τα μέσα και με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συντρόφου της κι επίσης πρωταγωνιστή του Glee, Cory Monteith.

Το ζευγάρι σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

Η Lea φυσικά, συνέχισε να πρωταγωνιστεί στη μουσικοχορευτική σειρά που βρίσκεται στον 5ο κύκλο των επεισοδίων της και ο Μάνος Γαβράς είχε την τύχη να την γνωρίσει και να παίξει μαζί της. Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της, τόσο κινηματογραφικές όσο και μουσικές. Ανάμεσά τους και ο ρόλος της στην ταινία New Year’s Eve, παίζοντας την αγαπημένη του Ashton Kutcher.

Οι δυο τους στην πρεμιέρα

Ο Μάνος μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες μαζί μας και αυτό που μένει είναι να τον δούμε στις οθόνες μας…

Δες φωτογραφίες

/

/

/

Read More

And More