Μ. Ηλιάκη στο TLIFE: ”Χάρηκα πολύ με την επιστροφή της Ρούλας”!

Χαλαρή και κεφάτη η Μαρία Ηλιάκη μιλάει στο TLIFE για την εκπομπή ”Δέστε τους”. Ποιος ήταν ο απολογισμός της για την προηγούμενη χρονιά; ”Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, γιατί ήταν καινούρια η εκπομπή. Έπρεπε να τη στήσεις όλη από την αρχή, ήταν μια καινούρια προσπάθεια που εμένα μου δημιούργησε πάρα πολύ άγχος ειδικά τον πρώτο μήνα. Η Ρούλα όμως μας βοήθησε πολύ. Από εκεί και πέρα περάσαμε πολύ ωραία, γελάσαμε πολύ, ειδικά στα διαλείμματα. Όταν τελείωσε η σεζόν ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί ήταν μία πολύ κουραστική χρονιά και νομίζω ότι κύλησε πολύ ομαλά”, δηλώνει.

Η Μαρία πιστεύει πως οι εκπομπές πρέπει να ανανεώνονται γι’αυτό φέτος θα δούμε καινούρια πράγματα. Τα βασικά δεν θα αλλάξουν όπως το ”Ξεσκόνισμα”, η ”Χρυσή τηλεόραση” κτλ. αλλά σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ποια είναι η άποψή της για την Κατερίνα Καινούργιου; ”Δεν την ξέρω. Μια φορά την συνάντησα στη φωτογράφηση και μου άφησε πολύ θετική εντύπωση. Είναι ένα κορίτσι πολύ χαρούμενο και πολύ γλυκό. Δεν την ξέρω όμως καλά. Θα σου πω σε 5 μήνες. Αισθάνομαι όμορφα όμως που θα είναι μαζί μας”, τονίζει.

Στην τηλεόραση αυτή που θαυμάζει περισσότερο είναι η Ρούλα Κορομηλά: ”Αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου δίπλα στην Ρούλα. Την έβλεπα στη τηλεόραση, ήθελα να συνεργαστώ μαζί της και η ζωή μου τα έφερε όπως τα ήθελα. Ήταν η πρώτη μου συνεργασία. Την Ρούλα την θαυμάζω πάρα πολύ”, υπογραμμίζει ενώ συμπληρώνει πως της λείπει πολύ από την τηλεόραση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Της αρέσει πολύ ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Θεοδωράκης αλλά και το δελτίο του Αντώνη Σρόιτερ! Πώς αισθάνθηκε για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά μπροστά από τις κάμερες; ”Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική γιατί έχω πολύ προσωπική σχέση με την Ρούλα. Αλλά συγκινήθηκα πάρα πολύ στο πρώτο live του Greek Idol γιατί είχαν περάσει τέσσερα χρόνια και νομίζω πως ο κόσμος την περίμενε πώς και πώς”, απαντά.

Αυτό που την απογοήτευσε από την τηλεόραση είναι ότι κόπηκαν πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές με αποτέλεσμα να μείνουν πολλοί άνθρωποι χωρίς δουλειά ενώ αυτό που την χαροποίησε ήταν η επιστροφή της Ρούλας. Τι καινούριο θα ήθελε να δει φέτος; ”Δεν ξέρω, αν ήξερα θα το έκανα κιόλας”, δηλώνει γελώντας.

Ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Τσαλίκη; ”Με τον κύριο Τσαλίκη είχαμε και παλιά επαφές και έχουμε κρατήσει και τώρα”, τονίζει.

Τώρα βρίσκεται στην Κεφαλλονιά όπου και θα παραμείνει μέχρι της 25 του μήνα.

Καλή ξεκούραση Μαρία!

Read More

And More