Μ. Καλλέργη: Mιλά στο TLIFE πρώτη φορά για τον γάμο του παραλίγο συζύγου της Αλεξέι!

Τη Μαριάννα Καλλέργη την γνωρίσαμε μέσα από το Dancing on Ice και αυτό που μας έμεινε είναι η on air πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον χορευτή του show, Αλεξέι. Στη συνέχεια τους είδαμε να είναι μαζί ώσπου χώρισαν κι ο Αλεξέι έφυγε για την πατρίδα του.

Πριν λίγο καιρό είδαμε τις φωτογραφίες του γάμου του κι εκέινον ευτυχισμένο όσο ποτέ. Η Μαριάννα που παραλίγο να γίνει η σύζυγός του, μιλά στο TLIFE.

Πώς αισθάνθηκες οταν έμαθες ότι παντρεύτηκε ο Αλεξέι;
“Με χαροποιεί που ένας άνθρωπος βρήκε το άλλο του μισό”.

Αν τον είχες απέναντί σου τι θα του έλεγες; “Mε τον Αλεξέι έχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δυο χρόνια! Θα μπορουσαμε να είμαστε φίλοι πλέον αν μέναμε κοντά! Άλλωστε μιλάμε τυπικά και όταν το έμαθα του τηλεφώνησα και του είπα συγχαρητήρια! Είμαστε φίλοι!”

Όσο για τα νέα πράγματα που της συμβαίνουν….: “Μου εγινε πρόταση απο τον διοργανωτή του ΝΟ1 ελληνικού fight show, του THE BATTLE και θα συμπαροτυσιάσω μαζί με τον κ. Κωνσταντινίδη το event που θα γίνει στο GAZI MUSIC HALLτην Κυριακη 20 Οκτωβρίου. Για πρώτη φορά θα παρουσιάσω ένα show και μάλιστα μπροστά σε 3000 άτομα, δε με αγχώνει. Μου αρέσουν τα δύσκολα και τα καινούργια πράγματα.”

Read More

And More