Μ. Καλλέργη: Στην τελική ευθεία για το ελληνικό fight show “The Βattle”! Φωτογραφίες

Όλα πλέον είναι έτοιμα για να δούμε επικές μάχες το Σάββατο στο κλειστό της Γλυφάδας, πάντα με την υπογραφή του Nο1 ελληνικού fight show. Το The Βattle είναι η νέα μόδα των νέων και των … VIPS που τους βλέπουμε πολύ συχνά να κάθονται στις κερκίδες για να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές μάχες.

Το “ολλανδοφερμένο” fight show είναι meeting point των κορυφαίων Ελλήνων μαχητών σε τέσσερα μαχητικά αθλήματα: Kickboxing, Muay Thai, MMA, Pro Boxing και όλα στην επαγγελματική τους μορφή, χωρίς προστατευτικά και με λεπτά γάντια. Αυτή που αναμένεται να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις είναι η Μαριάννα Καλλέργη.

Η νεαρή αθλήτρια πέρυσι απέσπασε τη ζώνη “The princess of the battle”. “Το ξύλο με κάνει να χαλαρώνω, με γυμνάζει και με ξυπνάει. Είμαι σαν στρατιώτης προτού πάει στον πόλεμο. Φτιάχνω τη δική μου στρατηγική, ακολουθώ το σχέδιό μου και ρίχνομαι στη μάχη”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της και ανυπομονούμε αν την δούμε να ρίχνεται το ερχόμενο Σάββατο στη μάχη.

Παρουσιαστής του show θα είναι και πάλι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον οποίο συναντήσαμε μαζί με την Μαριάννα και στην συνέντευξη τύπου του πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες! Σε πολλά κέφια όμως είναι και οι άντρες που θα πάρουν μέρος στους αγώνες αφού έδειξαν ότι η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει μια εβδομάδα πριν μπουν στο ρινγκ του The battle.
Το πρωί της Παρασκευής οι αθλητές βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας για το ζύγισμα, πριν την τελική μάχη. Εκεί το TLIFE συνάντησε την Μαριάννα Καλλέργη και την αντίπαλό της Meryem Uslu και άλλους αθλητές.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More