Μ. Καλογήρου: Τι λέει για την σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη!

Η Μαρίνα καλογήρου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι συνάδελφοι και συνεργάτες! Η χημεία τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είναι όμως μόνο φίλοι; Τα σενάρια για το αν είναι μαζί δίνουν και παίρνουν ειδικά από την βραδιά που εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι”.

Σίγουρα, ο Χριστόφορος και η Μαρίνα έχουν έρθει πολύ περισσότερο κοντά από την ταινία “Αν” στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Η όμορφη ηθοποιός, αν και αποφεύγει τις συνεντεύξεις, μίλησε στο Madame Figaro για την συνεργασία αυτή και για τον Χριστόφορο….

To Αν… είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πώς ήταν η συνεργασία σας;
Πολύ καλή από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήταν πολύ δεκτικός στον τρόπο μου κι εγώ στον δικό του κι έτσι συνεργαστήκαμε χωρίς δυσκολίες. Ειδικά για τον Χριστόφορο αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί κρατούσε τριπλό ρόλο: σεναριογράφου, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή.

Τι θαύμασες στον Χριστόφορο, αλλά και τι σε «δυσκόλεψε» στη συνεργασία σας;
Θαυμάζω την ικανότητά του να χειρίζεται έξυπνα και γρήγορα 500 πράγματα το λεπτό και αυτό ασταμάτητα, επί μήνες. Δεν μπορώ να πω πως κάτι με δυσκόλεψε, γιατί ακόμα κι όταν διαφωνούσαμε είχα πάντα στο νου μου να τον βοηθήσω και να τον υποστηρίξω σ’ αυτό που κάνει και όχι να τον δυσκολέψω. Έτσι, κάποιες λίγες φορές που ζοριστήκαμε έκανα πίσω. Κι ο Χριστόφορος, επειδή είναι πολύ έξυπνος, αλλά και πολύ εντάξει, το εκτιμούσε και το αναγνώριζε. Δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ.

Όσον αφορά για το αν όντως πρόκειται για το new love in town ο μόνος που μπορεί να το πιστοποιήσει είναι ο χρόνος…

Διάβασε περισσότερα στο Madame Figaro που κυκλοφορεί