Μ. Καραμολέγκος: Φοβήθηκα πολύ! Κάθε άνθρωπος θα φοβόταν! Θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα

Ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος άνοιξε τα χαρτιά του και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις ώρες αγωνίας που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του. Η συνέντευξη γίνεται σε εξωτερικό χώρο στο πάρκινγκ της εταιρείας Καραμολέγκου.

Δες τη συνέντευξη στο Newsit

Τα λόγια του επιχειρηματία

“Ηθελα να δείτε ότι είμαι καλά. Να σας μιλήσω. Να σας ευχαριστήσω που χειριστήκατε το θέμα με λεπτότητα και να σας πω οτι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις που έχετε.
Με έσωσε η πίστη μου. Ήταν θέμα να βρεις την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις. Αν δεν έχεις πίστη. Πως θα επιβιώσω. Πως θα βγω από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Η δύναμη ψυχής βοήθησε πολύ. Με σεβασμό μου φέρθηκαν. Μην ξεχνάτε ότι ηταν απαγωγείς. Είχαν εναν σκοπό δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω σε αυτό. Η οικογένεια η γυναίκα μου οι άνθρωποι μου έχουν περάσει και αυτοί τον δικό τους γολγοθά. Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε ερωτήσεις για την έρευνα.

Αισθάνομαι καλά. Θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα προς το καλό. Θα προσέξω λίγο περισσότερο και τους δικούς μου και τον ευατό μου. Είναι πολύ νωρίς. Φοβήθηκα πολύ. Κάθε άνθρωπος θα φοβόταν. Ούτε στον χειρότερο εχρθρό σας αλλά η πίστη με βοήθησε. Δεν έχω κοιμηθεί τρεις μέρες. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί και πιο προβληματισμένοι.

Ήταν πολύ δύσκολο διότι κι εκείνοι έζησαν κάτι πρωτοφανές. Έπρεπε να τους πω αμέσως ποιος είμαι. Ζούσα σε έναν άλλο δικό μου κόσμο. Είμαι περήφανος για τον γιο μου.Read More

And More