Μ. Kerr – O. Bloom: Όλη η αλήθεια για τις φήμες περί χωρισμού τους!

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Orlando Bloom και την Mirada Kerr; Χωρίζουν ή είναι όλα φήμες; Τι αποκάλυψε η εκπρόσωπος του διάσημου μοντέλου;
Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση πως το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού. Φήμες τους ήθελαν να ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο, θέλοντας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους… Τι ήταν αυτό που πυροδότησε τις φήμες;

Μια δημόσια εμφάνιση της μανούλας Mirada χωρίς τη βέρα της στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν τα σενάρια περί χωρισμού τους. Το σέξυ μοντέλο έκανε τις βόλτες της στη Νέα Υόρκη, χωρίς να φορά το δαχτυλίδι της και αυτό τράβηξε την προσοχή των ξένων MME. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του και ο Χολιγουντιανός σταρ κάνοντας τις φήμες να φουντώσουν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιοδικό Famous, άνθρωπος από το περιβάλλον της Mirada φαίνεται να δήλωσε πως το διάσημο μοντέλο τρώει με δυσκολία και φαίνεται πως περνά κατάθλιψη, εξαιτίας του χωρισμού της.

Ωστόσο, το ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2010 και απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι είναι μια χαρά και το σενάριο του χωρισμού δεν ισχύει. Η απάντηση τους στα δημοσιεύματα, ήρθε μέσα από την εκπρόσωπο της Kerr, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: “Όλα όσα γράφτηκαν δεν ισχύουν. Είναι ψέμα το ότι χωρίζουν!”

Read More

And More