Μ.Κορινθίου: »Ο Γιάννης και η κόρη μου, είναι όλη μου η ζωή!»

Μ.Κορινθίου: »Ο Γιάννης και η κόρη μου, είναι όλη μου η ζωή!» | tlife.gr

Η πανέμορφη ηθοποιός σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glam του Ελεύθερου τύπου, μίλησε για την αλλαγή στη ζωή της μετά την γέννηση της κόρη της αλλά και για τον σύντροφο της Γιάννη Αϊβάζη, που σύντομα μέσα στο καλοκαίρι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως μετά την γέννηση της μικρής Ισμήνης, άλλαξε σαν άνθρωπος και πως τώρα αισθάνεται πιο ολοκληρωμένη. » Όλη μου η ζωή είναι ο άντρας μου και το παιδί δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. Δεν θέλω πλεον να χαρίζομαι σε κανέναν!πριν από την Ισμήνη ήμουν πιο αυθόρμητη και ατίθαση, με τον ερχομό της κόρης μου ένιωσα την ολοκλήρωση μου.Νιώθω πια 100% γυναίκα» είπε.

Επίσης μίλησε για τις έντονες οικογειακές στιγμές που περνάει στον ελεύθερο χρόνο της, με την μικρή Ισμήνη. » Παίζουμε, χορεύουμε, φτιάχνουμε κουλουράκια, μικρές καθημερινές στιγμές, που μας δένουν όλους σαν οικογένεια». Και συνεχίζει λέγοντας: »Για μένα η κόρη μου είναι τα πάντα. Αναπνέω για την Ισμήνη, ζω για την Ισμήνη, σκέφομαι για την Ισμήνη. Ό,τι κάνω, το κάνω για την κόρη μου και το Γιάννη».

Η αγαπημένη του Aϊβάζη, μίλησε φυσικά και για την σχέση τους και μάλιστα αποκάλυψε πως ο Γιάννης έκανε την υπέρβαση για χάρη της. »Αυτά που έκανε για μενα ούτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει»είπε.

Αυτό που την τράβηξε σε εκείνον ήταν η επιμονή του, γιατί εκείνη στην αρχή ήταν λίγο κουμπωμένη όπως λέει στο περιδικό αλλά τώρα μετά από τρια χρόνια σχέσης, δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ μαζί του. Μάλιστα είπε πως και μόνο στην ιδέα ότι ο αγαπημένος της θα πήγαινε με κάποια άλλη τρελαίνεται!

Στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδάκι, είπε: »Ναι μεν λέω ότι κάποια στιγμή και όχι στο μακρινό μέλλον η μικρή πρέπει να έχει ένα αδερφάκι, από την άλλη είναι ακόμα νωρίς για δεύτερο παιδί. Τώρα συνήλθα κι εγώ και χρείαζομαι λίγο χρόνο για τον εαυτό μου».

READ more