Μ. Μαγγίρα: “Απέχω από την τηλεόραση, γιατί με έβαλαν σε μια κόντρα χωρίς να το επιδιώξω!”

Μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε η ίδια να απέχει από την τηλεόραση, λόγω της υπερέκθεσης που ήρθε μετά το “Dancing with the stars”, το πρόσφατο διαζύγιό της, αλλά και τις στιγμές που σκέφτηκε να εγκαταλείψει την υποκριτική.

“Ζω χωρίς τηλεόραση εδώ κι ενάμιση χρόνο περίπου. Ήθελα να απέχω γιατί νιώθω ότι έγινε υπερέκθεση της εικόνας μου πέρυσι και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξω,όταν με έβαλαν σε μια κόντρα. Κι εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής…”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Radar”.
Ακόμη, η ίδια παραδέχτηκε ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να παρατήσει την υποκριτικά. “Πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω, αλλά αυτό που με κρατούσε είναι η αγάπη μου γι’ αυτό που κάνω. Ευτυχώς, όμως, δεν έμεινα ποτέ χωρίς χρήματα. Δεν είμαι από τους τύπους που θα φάνε όσα βγάλουν και δεν είμαι άνθρωπος που χρειάζεται πολλά πράγματα. Μάλιστα, με τα χρόνια αφαιρώ ανάγκες από τη ζωή μου. Πιστεύω δηλαδή ότι τα περισσότερα πράγματα δεν τα χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε μόνο αγάπη και λίγο φαγητό”, ανέφερε.
Για το διαζύγιό της με τον Άλεξ Φόστερ μετά από 8 χρόνια γάμου, η γνωστή performer σημείωσε: “Δεν υπάρχει δύσκολο κι εύκολο, είναι σχετικό. Δηλαδή πόσο εύκολο είναι να πάρεις μια απόφαση να παντερευτείς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις 72 μέρες μόνο, όπως εγώ; Μερικά πράγματα είναι καρμικά. Όταν κάτι κάνει τον κύκλο του κι ολοκληρώνεται, καλό είναι να τελειώνει”.
Τέλος, στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση της με τον μουσικό παραγωγό Δημήτρη Λαμπριανό, απάντησε το εξής: “Το μόνο που έχω να πω είναι πως είμαι καλά. Δεν έχω να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο. Είτε είναι αλήθεια, είτε όχι, αυτό αφορά μόνο εμένα”.

Read More

And More