Μ. Μαγγίρα: ”Ο χρόνος δεν είναι ποτέ φίλος μας. Κάνω bottox τα τελευταία τρία χρόνια!”

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα, που πριν από 17 μήνες έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Ανδριάννα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”OK!”, αποκάλυψε τα φαγητά που περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο της μενού, αναφέρθηκε στη ζυγαριά και στο αν της δημιουργεί άγχος, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα μπότοξ!

”Ποτέ δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα η διατροφή μου. Με βοήθησε πολύ ο καλός μεταβολισμός μου. Βέβαια όσο μεγαλώνω, αυτό αλλάζει. Προσέχω αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω θυσίες. Δεν θέλω να στερούμαι. Φροντίζω, όμως, να μην κάνω υπερβολές. Προσπαθώ να αντισταθώ στα γλυκά, αλλά είναι δύσκολο. Είμαι γλυκατζού, μου αρέσει η σοκολάτα”, δήλωσε η Μπέττυ.

Η Μπέττυ που έχει ύψος 1,76 και το βάρος της είναι 57 κιλά, ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, έχει βρει και πάλι τη φόρμα της και αναφέρει σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης: ”Στην εγκυμοσύνη μου είχα πάρει 12 κιλά. Τα περισσότερα τα είχα χάσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο. Μετά δεν έκανα προσπάθειες. Μου είχα αρέσει με τα παραπάνω κιλά. Τώρα έχω επανέλθει απολύτως στη φόρμα μου… Δεν έχω άγχος με τη ζυγαριά. Θέλω απλά να μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη. Ζυγαριά μου είναι ο καθρέφτης και τα ρούχα μου.”

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής της περιλαμβάνει όσπρια (φακές, φασόλια, ρεβίθια), ψάρι με βραστά λαχανικά, κοτόπουλο (δυο φορές την εβδομάδα), που το συνδυάζει είτε με ρύζι ή λαχανικά, φασολάκια ή αρακά. Επιπλέον, το φαγητό της το συνοδεύει με σαλάτα (παντζάρια, ρόκα, μαρούλι, αγγουροντομάτα), ενώ ποτέ δεν παραλείπει το βραδινό. Αν όμως, διαπιστώσει ότι το βάρος της έχει αυξηθεί ελαφρώς, τότε για δυο τρεις μέρες το βραδινό της θα είναι γιαούρτι με μέλι, δημητριακά και φρούτα (ροδάκινο, φράουλες, μπανάνα).

Τέλος, σχετικά με τις ρυτίδες, η Μπέττυ αποκάλυψε: ”Δεν νομίζω ότι ο χρόνος είναι ποτέ φίλος μας. Σε αγχώνει και φαίνεται στο πρόσωπο. Μία με δύο φορές τον χρόνο, κάνω bottox ή ενέσεις με υαλουρανικό οξύ στις γραμμές έκφρασης. Ξεκίνησα τα τελευταία τρία χρόνια. Αν δεν θέλεις να γίνουν πιο έντονες αυτές οι ρυτίδες, πρέπει να αρχίζεις νωρίς για να τις προλαμβάνεις.”.

Read More

And More