M. Menounos: Η φωτογραφία στην αγκαλιά του Clinton και η συνάντηση με Έλληνες στην Αμερική!

Χωρίς τέλος ήταν χθες οι εκπλήξεις για την Maria Menounos. Η γνωστή Eλληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, συναντήθηκε με τον πρώην πλανητάρχη Bill Clinton και την κόρη του Chelsea, με αφορμή το “Clinton Global Initiative”, έναν οργανισμό που έχει ιδρυθεί από το 1995, με σκοπό να κάνει τις ιδέες πράξη, σε συνεργασία με τους ηγέτες όλου του κόσμου.

Ιδιαίτερα χαρούμενη, η Maria έκανε τη συνέντευξη για τον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται και έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες με τους επώνυμους. Ωστόσο, η υποδοχή που την περίμενε εκεί ήταν ξεχωριστή, αφού ο ίδιος ο Bill Clinton έβγαλε φωτογραφία αγκαλιά με την παρουσιάστρια. Εκείνη βέβαια, φρόντισε να μας ενημερώσει ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Instagram.

Ενώ, λίγο νωρίτερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με την Chelsea, λέγοντας πόσο όμορφα πέρασε, αλλά και πόσο περήφανος θα πρέπει να είναι ο διάσημος μπαμπάς της για τη δράση της στον οργανισμό.

Οι εκπλήξεις, όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πριν τη συνέντευξη, η Maria αποκάλυψε πως συναντήθηκε με μια ομάδα Ελλήνων, που φωτογραφήθηκαν μαζί της και της χάρισαν μια μπλούζα με την ελληνική σημαία.

Read More

And More