Μ. Μουρούτσος για το Just the Two of Us : Φοβόμουν μην τσαλακωθεί η εικόνα μου!

Μ. Μουρούτσος για το Just the Two of Us : Φοβόμουν μην τσαλακωθεί η εικόνα μου! | tlife.gr

Για την άποψή τους για το γάμο, την σχέση με την κόρη τους και τα μελλοντικά τους σχέδια μίλησαν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Αναστασία Περράκη.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος που σκέφτεται να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 εκπροσωπόντας για ακόμη μία φορά την Ελλάδα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στη χώρα μας ενώ ανέφερε πως η άθλια οικονομική κατάσταση έχει επηρεάσει αρνητικά και τον αθλητισμό. “Δεν δόθηκαν οι σωστές βάσεις εξ αρχής, για να υπάρχει φυτώριο αθλητών και αυριανών Ελλήνων πρωταθλητών. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, είναι γεγονός ότι έχει αρχίσει πάλι η πτώση.”

Αναφορικά με την απόφασή του να συμμετέχει στο σόου “Just the Two of Us” δήλωσε στο περιοδικό HELLO! “Ο πρώτος λόγος που δέχτηκα όταν μου έγινε η πρόταση από το Mega ήταν το φιλανθρωπικό μέρος του σόου. Ευτυχώς δεν υπερίσχυσαν οι αρχικοί μου ενδιασμοί, καθώς φοβόμουν μην “τσαλακωθεί” η εικόνα μου διότι είχα κρατήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ λόγω του πρωταθλητισμού.”

Σχετικά με αν τον φόβισε η γρήγορη απόφαση τους με την συζυγό του Αναστασία να παντρευτούν δήλωσε πως “ένας γάμος είναι ένα ρίσκο, ανεξάρτητα από το χρονικό περιθώριο που τελείται. Είναι καθημερινό το φαινόμενο πια να χωρίζουν ζευγάρια που είχαν μεγάλες σχέσεις. Όλα αποκαλύπτονται στην πράξη!”

Στη συνέχεια μίλησε για την σχέση του με την κόρη του λέγοντας “Νομίζω ότι η φύση κάνει τον πατέρα να έχει ένα ιδιαίτερο “δέσιμο” με την κόρη. Αφιερώνω χρόνο σ’εκείνη και τη βοηθάω να μάθει να περπατάει και να έχει καλή ισορροπία, κρατώντας τα χεράκια της.”
Η πανέμορφη γυναίκα του Αναστασία αν και πατρότρυνε τον σύζυγό της να συμμετέχει στο τηλεοπτικό σόου η ίδια θα το σκεφτόταν να κάνει μια τέτοια κίνηση. “Δεν ξέρω αν θα είχα το θάρρος. Ξέρω ότι με τη φωνή δεν “το’χω”καθόλου. Θα “κολλούσα” με τον εαυτό μου. Θα το σκεφτόμουν μόνο για τον φιλανθρωπικό σκοπό”.
Ενώ όταν ρωτήθηκε τί ήταν αυτό που την κέρδισε στον Μιχάλη απάντησε “ Μου αρέσει πολύ το χιούμορ του και ο χαρακτήρας του. Μοιάζουμε πολύ τόσο στον τρόπο σκέψης όσο και στις αξίες και τα ιδανικά που ακολουθούμε στη ζωή μας.”
Σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί ένας γάμος στις μέρες μας η Αναστασία δήλωσε: “Βασικά, νομίζω ότι φταίμε εμείς σε αυτό το κομμάτι, αλλά είναι γεγονός ότι και οι άνδρες πρέπει να μάθουν να συμβιβάζονται και να “ξεκολλήσουν” από το πρότυπο γυναίκας που έχουν στο μυαλό τους από τη μαμά τους.”
Τέλος, δηλώνουν πως ένα παιδί δεν είναι ακόμα στα άμεσα σχέδιά τους.
Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί!

READ more