Μ. Μπεκατώρου: Αν έβλεπα ότι δεν μπορώ να το προχωρήσω μόνη μου, θα υιοθετούσα ένα παιδί!

Λίγο μετά από ένα γύρισμα των Καρντάσιανς η Μαρία Μπεκατώρου συναντά την Πολυξένη Καραμίχα και αποκαλύπτεται στην εφημερίδα Real Life. Η συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα, το όνειρό της για ένα ρόλο στο θέατρο κι η επιθυμία για ένα παιδί.

Ποια τα ελαττώματα και αποια τα προτερήματα που έχουν τα δυο καρντάσια που συνεργάζεσαι; Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση της τηλεόρασης, που με βοηθάει να γίνομαι καλύτερη, παρόλο που έχω πολλά χρόνια στον χώρο. Όταν ξεκινήσαμε “Τα Καρντάσιανς”, έλεγε τόσες ιδέες, που με έκανε να αγχώνομαι, γιατί δεν ήξερα αν μπορώ να τον ακολουθήσω. Αυτό ήταν το αρνητικό που εντόπισα στον Γρηγόρη! Είχα μάθει αλλιώς… Ο Δημήτρης Σταρόβας… Αχ, είμαι τόσο χαρούμενη που συνεργάζομαι μαζί του. Δεν τον ήξερα, οπότε ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη. Περνάμε πολύ ωραία, γουστάρω πολύ, γελάμε πολύ, είναι ένα τρομερό άτομο. Είναι ευφυής και οι καλλιτέχνες έχουν μια άλλη κουλτούρα, που πάντα μου άρεσε. Το ελάττωμά του είναι ότι τρώει πολύ.

Γιατί πιστεύεις ότι άργησε να έρθει η συνεργασία με κάποιο μεγάλο κανάλι;
Καθυστέρησε γιατί δεν το κυνήγησα ποτέ. Δεν ψάχτηκα και δεν με ένοιαξε ποτέ το παραπάνω και στο λέω με το χέρι στην καρδιά. Δεν είναι σίγουρο ότι αν το κυνηγούσα, θα γινόταν και κάτι… Ουσιαστικά είχα την εκπομπή μου, που μου πρόσφερε ελευθερία λόγου. Είχα την άνεση του χώρου και του χρόνου, και αυτό μου αρκούσε. Δε με λες φιλόδοξο άνθρωπο.

Θα ήθελες να παίξεις κάποιο ρόλο στο θέατρο; Ναι, φυσικά! Όταν μάλιστα ήμουν στο Your Face Sounds Familiar,είχα ζητήσει από τον Αλέξανδρο Ρήγα να πραγματοποιήσει κάποια στιγμή το όνιρό μου. Για να μη λέω και μεγάλα λόγια όμως δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, οπότε θα ήθελα να το κάνω σαν εμπειρία.

Πώς καταφέρνεις να κρατάς ζωντανό τον γάμο σου;
Τον άντρα μου τον γνώρισα πολύ πριν γίνω γνωστή, που είναι πολύ βασικό. Ήμασταν πολύ συνηδητοποιημένοι ότι θέλαμε πολύ ο ένας τον άλλον γι’ αυτό που ήμασταν – και όχι γι’ αυτό που θα γινόμουν μετά.Αγαπιόμαστε βαθιά και αληθινά. Όταν υπάρχει βαθιά και αληθινή αγάπη, όλα τα αλλα έρχονται, και υποχωρήσεις κάνεις και υπομονή κάνεις…

Θα υιοθετούσες ένα παιδί; Το έχεις σκεφτεί; Μπορεί και να το έκανα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου έχει γεννηθεί μέσα μου τόσο πολύ αυτή η ανάγκη. Αν κάποια στιγμή έβλεπα ότι τελικά δεν μπορώ να το προχωρήσω μόνη μου, θα το έκανα γιατί όχι; Φυσικά, όλα αυτά είναι πολύ υποθετικά και δεν ξέρω πώς θα βγει.

Εχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να γίνουν μητέρες; Όχι ότι δεν θέλω ένα παιδί, απλώς δεν μου έχει γίνει εμμονή. Είμαστε καλά με τον άντρα μου. Ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας, αλλά αν δεν έρθει θα είμαστε γεμάτοι ο ένας από τον άλλον.

Διάβασε περισσότερα στη Real που κυκλοφορεί!

Read More

And More