Μ. Μπεκατώρου: Μας δείχνει το album με τις παιδικές φωτογραφίες και δηλώνει ότι νιώθει ακόμη κορίτσι!

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση, η Μαρία Μπεκατώρου μιλά για την απώλεια του μπαμπά της, τη σχέση ζωής με τον Αντώνη της, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον πιο ωραίο άντρα του κόσμου, εξηγεί γιατί δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να γίνει μητέρα. Ακόμα μιλά στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για τις φιλίες της στο χώρο της showbiz και απαντά σε όσα λέγονται για το που θα τι δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν ενώ παρουσιάζει στο People το album με τις παιδικές της φωτογραφίες!

Για την εμφάνισή της στο YFSF και τη νέα σιλουέτα

Αρχικά, δεν είχα χρόνο για να φάω. Επειδή, όμως, μου άρεσε το αποτέλεσμα, το συντηρώ. Μέχρι να ξεκινήσει το show, έκανα δίαιτα. Αλλά μη νομίζεις, δεν θέλω να στερούμαι, ούτε να ζυγίζομαι κάθε μέρα, ούτε να τρώω σαν πουλάκι. Ποτέ δεν είχα κόμπλεξ με το σώμα μου. Έλεγα και συνεχίζω να λέω ότι αφού αρέσω στον άντρα μου, τελείωσε. Μου άρεσα με λιγότερα κιλά, συντηρώ την εικόνα, αλλά χωρίς να στερούμαι ή να είμαι δυστυχισμένη που δεν τρώω. Πέντε κιλά ήταν όλα κι όλα, αλλά μου φάνηκαν πολύ. Μπήκα. Γυμναστική δεν κάνω ποτέ. Βαριέμαι. Τώρα το καλοκαίρι κολυμπάω λίγο. Έχουμε ένα διάδρομο στο σπίτι, που μου τον έκανε δώρο ο Αντώνης μου, γιατί του είχα πάρει τα αυτιά και τώρα τον έχουμε κάνει καλόγερο

Για την ζήλια στο γάμο της
Δεν με ζηλεύει, δεν τον ζηλεύω. Υπάρχει ένα φυσιολογικό συναίσθημα τέτοιου είδους, ζήλιας εννοώ, το οποίο δεν είναι ούτε υπερβολικό ούτε εμμονικό. Είναι σαν το αλατοπίπερο που νοστιμίζει τη σχέση μας, ένα μικρό “τσικ”, ίσα για να είμαστε ωραία. Δεν ξέρω αν με φλερτάρουν οι άντρες, δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Νιώθω ότι οι άνθρωποι με πλησιάζουν, επειδή τους αρέσει η δουλειά μου.

Για το αν νιώθει γυναίκα-γυναίκα ή γυναίκα-κορίτσι
Γυναίκα-κορίτσι. Πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται και να συμπεριφέρεται όπως πριν δέκα χρόνια. Με μια ωραία τρέλα. Απλά τώρα δεν φοβάμαι όπως παλιά.

Για το αν νιώθει έτοιμη να γίνει μαμά

Η μητρότητα δεν έχει σχέση με τη διάθεση, γιατί περνάνε τα χρόνια και κάποια στιγμή, βιολογικά πλέον, δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Η αλήθεια είναι ότι με τον Αντώνη δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη παιδί, γιατί περνάμε ωραία και μόνοι μας. Θέλουμε, αλλά περνάμε ωραία. Το έχουμε συζητήσει, εξάλλου, ότι αν δεν έρθει το παιδί δεν θα καθορίσει αυτό το μέλλον της κοινής μας ζωής. Για μένα, αν δεν προκύψει ένα παιδί, δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου. Για άλλες γυναίκες, βέβαια, μπορεί και να είναι. Το μήνυμα που προσωπικά θα ήθελα να περάσω στις γυναίκες είναι ότι αν ένα ζευγάρι είναι καλά και ευτυχισμένο και θέλει συνειδητά ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία του, να κάνει ότι μπορεί -αλλά όχι και τα πάντα!- για να το αποκτήσει. Με το “πάντα” εννοώ πολλές προσπάθειες, πολλά φάρμακα. Εγώ είμαι κατά όλων αυτών των ενεργειών. Υάρχει και η υιοθεσία, αν κάποιοι θέλουν τόσο πολύ ένα παιδί….

Δες εδώ το album με τις παιδικές της φωτογραφίες

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί

Read More

And More