Μ. Μπεκατώρου: “Νιώθω δικαιωμένη στο Μega. O Μπούτος μου είπε σε εμπιστευόμαστε, προχώρα”

Η Μαρία Μπεκατώρου δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή του στο MTV. Η γλυκιά παρουσιάστρια μπήκε στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού πολλά χρόνια πριν αλλά έγινε περισσότερο γνωστή από την συμετοχή της στο “Just the two of us”.

Φέτος, κλέβει τις εντυπώσεις πάλι μέσα από ττην συχνότητα του Mega παρουσιάζοντας την μαγειρική εκπομπή με τους μπόμπιρες chef.

Η Μαρία Μπεκατώρου δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη και στην εκπομπή του στο MTV, που έχει φιλοξενήσει ακόμα και μεγάλα ονόματα του εξωτερικού.
Χαμογελαστή και ειλικρινής απάντησε σε όλα!

Πώς αισθάνεται στο MEGA και τι τη συμβούλεψε ο Πέτρος Μπούτος;

Αισθάνομαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δόξα το θεό. Νιώθω ότι η δουλειά μου επί 20 χρόνια επιβραβεύεται.
Για όλους έρχεται η στιγμή που οι κόποι μας επιβραβεύονται. Ίσως μου έτυχε έτσι ξαφνικά γιατί δεν το κυνήγησα. Ποτέ δεν σκεφτόμουν μια μεταγραφή. Απλά έλεγα “αχ θεέ μου δώσε μου την ευκαιρία να αλωνίσω σε ένα μεγάλο πλατώ”.
Όσο για τον κύριο Πέτρο Μπούτο, με καλωσόρισε με πολύ καλά και γλυκά αισθήματα. Μου είπε “σε εμπιστεύομαστε και προχώρα”.

Τι απαντάει σε όσους την κατηγορούν ότι υποδύεται την αφελή;
Όλο αυτό προέρχεται από τα όσα συνέβησαν με το δελτίο καιρού. Όμως εμείς το ξεκινήσαμε αυτό, γιατί ήμουν αγεωγράφητη και είπαμε αυτό θα βγάζει γέλιο. Έτσι κι έγινε και μέσα από τον καιρό μαθεύτηκε η εκπομπή μας. Αυτό είναι όλο! Δεν σου κρύβω, ότι ένιωθα πως με είχαν στο μυαλό τους κάποιοι ως “trash”. Ισως γιατί κάποιες φορές φέρνω καλεσμένους πιο εκκεντρικές προσωπικότητες. Εμένα όμως μου αρέσουν, τους πάω! Σε κάποιους που ήμουν πολύ υποτιμημένη στα μάτια τους, τώρα πιστεύω ότι δικαιώθηκα.

Την έχει επηρεάσει η κρίση;
Με έχει επηρεάσει η κρίση για τα καλά. Δεν είμαστε μια οικογένεια που δουλεύουμε για πλάκα. Δουλεύουμε για να ζήσουμε. Πλήρωσα το χαράτσι και την έκτακτη εισφορά και όταν αργεί να έρθει ένας λογαριασμός, αναρωτιόμαστε… λέμε “πού είναι”; Δόξα το θεό μπορούμε με οικονομίες να τα βγάζουμε πέρα.

Τι λέει για τον σύζυγό της, τη μητρότητα και το φλερτ;
Από μικρή αγαπούσα πολύ τα παιδιά, ήθελα να γίνω νηπιαγωγός και τα πήγαινα υπέροχα με τα παιδιά.
Ο σύζυγός μου με στηρίζει και απολαμβάνει όσα μου συμβαίνουν. Είναι εύκολο να διατηρήσουμε τον γάμο μας, γιατί αγαπιόμαστε, τον ζηλεύω και με ζηλεύει. Δεν ψάχνω κινητό ποτέ! Το δυσκολότερο είναι να καταφέρεις να κρατήσεις ζωντανό τον έρωτα μέσα από όλα συμβαίνουν, όμως εμείς το κατορθώνουμε! Πλέον έχουμε στο μυαλό μας να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Δεν θα είμαι από τις μαμάδες που θα αφήνω το παιδί μου, οπότε περιμένω να το αποκτήσω όποτε θέλει ο θεός και άμα μας τύχει! Και να μη γίνει τελικά, δεν θα μας πειράξει. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε μαζί αλλά ένα παιδί θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας. Από την άλλη, έχω να σου πω ότι δεν με φλερτάρουν. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως δεν το εκπέμπω. Έχω κλείσει ως γυναίκα!

Τι λέει για τη συνεύρεση της στα πλατώ του Master Chef με την Ευγενία Μανωλίδου και τη Μαίρη Συνατσάκη;
Η συνεύρεση έγινε σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και χάρηκα πολύ που γνώρισα τη Μαίρη. Όσο για την Ευγενία, τη συμπαθώ πολύ. Εχεις φανατικούς θαυμαστές και το αντίθετο, αυτό την κάνει πολύ ενδαφέρουσα. Είναι λαμπερή και είναι ένα ταλαντούχο άτομο. Θα ήθελα να την καλέσω και στην εκπομπή μου! Δεν καλώ κανέναν πολύ διάσημο, οπότε δεν μου έχουν πει όχι. Πέρσι μου έκανε την τιμή ο Καπουτζίδης και τον χιλιοευχαριστώ. Εγώ συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου.

Θα έκανε μεταγραφή σε ένα μεγάλο κανάλι;
Δεν θα παρατούσα ποτέ το πρωινό που κάνω στο Τηλεάστυ για το πρωινό ενός μεγαλύτερου καναλιού. Εγώ δεν κυνηγάω τα χρήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι διαφορετικό από το πρωινό, αλλά ως εκεί. Όσο με θέλει ο κόσμος, δεν θέλω να κάνω σχέδια..

Έχει δει φίλους να εξαφανίζονται και τι απαντά στις κακές κριτικές;
Επικριτές δεν είδα. Σέβομαι όλους εκείνους που κάνουν τη δουλειά τους, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε άλλους. Βεβαίως και είδα ζήλεια, την κατάλαβα και την προσπέρασα. Είμαι προσεκτική με τις σχέσεις και τις φιλίες μου.Όσο για τις κακές κριτικές, καμία δεν με εξόργισε, καμία δεν με θύμωσε και συνήθως δεν τις διάβαζα. Μου τα μετέφεραν αλλά δεν με νοιάζει. Μέχρι στιγμής για το Μaster Chef Jr ό,τι έχω δει δόξα το θεό είναι πολύ καλά.

Για το τηλεοπτικό της “φλερτ” με τον Αντώνη Κανάκη μέσα από τις εκπομπές τους!
Αυτή είναι μία δική μας ιστορία που έχει γράψει ιστορία (γέλια) . Ήταν κάτι το οποίο το κάναμε μέσα από την καρδιά μας. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά, μόνο το καλοκαίρι, μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Θέλω αυτός ο μύθος να παραμείνει. Το έχει αποδεχθεί ο άντρας μου γιατί είναι κάτι τηλεοπτικό. Είναι γλυκούλης, είναι όμορφος, είναι άντρας με τα όλα του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “το μικρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι” και αν του ετοίμαζα ένα δείπνο, θα του μαγείρευα μανιταρόσουπα για πρώτο, χοιρινό φιλέτο με σος εσπεριδοειδών για κυρίως και μιλφέιγ με φράουλες για επιδόρπιο!

Read More

And More