Μ. Μπεκατώρου:” Στην εφηβεία ήμουν ένα παχουλό κορίτσι”

Η Μαρία Μπεκατώρου γυρνάει πίσω στο χρόνο και θυμάται τα παιδικά της χρόνια…Η παρουσιάστρια εξηγεί στο περιοδικό PEOPLE πως άλλαξε η εμφάνιση της!

Τι παιδί ήσουν;

Πολύ χαρούμενο, πολύ εξωστρεφές δεν είχα προβλήματα και συζητούσα τα πάντα με τη μητέρα μου! Στο μόνο που ήταν κάθετοι οι γονείς μου ήταν στην απόφαση μου να γίνω ηθοποιός η τραγουδίστρια. Δεν το ήθελαν με τίποτα και γι΄αυτό σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολήθηκα με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, για να είμαι κατά κάποιον τρόπο μέσα σε αυτό το χώρο.

Έχεις επαφές με τις παλιές σου συμμαθήτριες;

Ελάχιστες.

Σε αναγνωρίζουν;

Όχι, δεν με αναγνωρίζουν. Εγώ τις αναγνωρίζω. Στην εφηβεία είχα μια εικόνα εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Ήμουν ένα παχουλό κορίτσι, 69κιλά, με μαύρα μαλλιά κι ελάχιστα χαριτωμένο. Χαρούμενο, αλλά καμία σχέση με αυτό που είμαι τώρα. Αν δεις παιδικές μου φωτογραφίες, δεν θα με αναγνωρίσεις. Είναι σαν να βλέπεις ένα διαφορετικό άνθρωπο.

Και πως μεταμορφώθηκες;

Με τον καιρό και τα χρόνια. Δεν έκανα καμία δίαιτα. Σήμερα είμαι 48 κιλά χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια. Μόνο το μαλλί έβαψα, όταν, πριν από είκοσι περίπου χρόνια, μου ζήτησαν να βγω στην τηλεόραση!

Ένιωθες μειονεκτικά με την εμφάνιση σου;

Καθόλου! Ούτε καν με απασχολούσε. Σκέψου, βέβαια, ότι ήμουν σε ένα σχολείο θηλέων. Δεν είχαμε αγόρια γύρω μας. Ήμασταν μόνο κορίτσια και πολύ ενωμένα.

Φέτος γίνεσαι 39. Νιώθεις ότι μεγαλώνεις;

Ευτυχώς όχι. Νόμιζα ότι ο χρόνος μου έχει φερθεί πολύ ευγενικά. Μικρότερη έδειχνα μεγαλύτερη απ΄ότι δείχνω σήμερα. Δεν τον σκέφτομαι το χρόνο που περνάει και ευτυχώς, δεν με σκέφτεται και αυτός!

Read More

And More