Μ. Μπεκατώρου: »Θα έκανα παιδί με εξωσωματική!»

Μ. Μπεκατώρου: »Θα έκανα παιδί με εξωσωματική!» | tlife.gr

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιδικό »ΕΓΩ», μίλησε για το »Just the two of us», αναφέροντας πως όταν ξεκίνησε η εκπομπή, η ίδια είχε πει στον Χρήστο Χολίδη ότι μπορεί να καθίσουν το πολύ ένα μήνα. Την γέμισε χαρά που έφτασε μέχρι τον τελικό και ήδη νιώθει νικήτρια. Πρώτη της νίκη μάλιστα θεωρεί την περασμένη Κυριακή, που από τα 12 ζευγάρια έμειναν τα δύο.

Όπως είπε η ίδια, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος την περασμένη Κυριακή, την έπιασε υπερευαισθησία από την πολύ χαρά και δεν μπορούσαν να την συνεφέρουν. »Εγώ γενικά έτσι είμαι από τη φύση μου», είπε η Μαρία και συνέχισε: »Στις μεγάλες χαρές, ενθουσιάζομαι πάρα πολύ. Αν σου έλεγα ότι δεν θέλω να νικήσω το βράδυ της Κυριακής, θα σου έλεγα ψέματα.»

Επιπλέον, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει κλάψει για σχέσεις της. »Όλα μου τα συναισθήματα τα περνάω πολύ έντονα, και τη χαρά μου και τη λύπη μου. Τα δείχνω όλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν κρατάω τίποτα!», τόνισε η Μαρία. Αποκάλυψε ότι έχει ζηλέψει τον άντρα της κι εκείνος, με τη σειρά του εκείνη, αλλά σε φυσιολογικό επίπεδο. »Αυτό λειτούργει ερωτικά σε μία σχέση. Εμένα μου αρέσει να κάνω ζηλίτσες, μούτρα και τέτοια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

Θα ήθελε να κάνουν παιδιά και όπως ανέφερε η ίδια, θα ήταν ευπρόσδεκτο ένα αν ερχόταν. Είναι της άποψης ότι κάποια πράγματα στα στέλνει ο Θεός. Είπε μάλιστα: »Εφόσον θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, θα έκανα και εξωσωματικές. Αλλά 5 ή 6 εξωσωματικές, δεν θα έκανα. Είναι βαρύ το φορτίο και μπαίνεις σε μια άλλη διαδικασία.»

Τέλος, δήλωσε ότι την Δευτέρα, μετά τον τελικό, θα ξυπνήσει ευτυχισμένη και ξενυχτισμένη, γιατί μετά τον τελικό, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα πάει να διασκεδάσει! Μάλιστα, εκεί γνώρισε σπουδαίους ανθρώπους κι έκανε φιλίες, που είναι σίγουρη πως δεν θα ξεφτίσουν με το τέλος του παιχνιδιού.

Διάβασε περισσότερα στο »ΕΓΩ» που κυκλοφορεί!

READ more