Μ. Ντενίση – Λ. Λαζόπουλος – Κ. Δανδουλάκη και άλλοι επώνυμοι απόλαυσαν… “Τα Μούτρα”!

Επίσημη πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες έκαναν χθες βράδυ στο θέατρο Χώρα “Τα Μούτρα” και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα. Οι Φάνης Μουρατίδης, Σωκράτης Πατσίκας, Δημήτρης Μακαλιάς και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος σήκωσαν αυλαία και έκλεψαν τις εντυπώσεις.
Στη βραδιά μεταξύ άλλων έδωσαν το “παρών” η Μιμή Ντενίση αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος, που παρόλο που κάθισαν και οι δυο στην πρώτη σειρά απέφυγαν να συναντηθούν και εκτός θεάτρου, με καθέναν από τους δυο να κάνουν δηλώσει μπροστά στις κάμερες.

Εκτός, από τη συνάντηση της χρονιάς, στο θέατρο Χώρα συναντήσαμε και την Κάτια Δανδουλάκη, την Φαίη Ξυλά, τον Γιώργο Κιμούλη και πολλούς άλλους.
Λίγα λόγια για το έργο:
“Τα Μούτρα” συμβαίνουν τη νύχτα: τσαμπουκαλεμένα ατίθασα αγόρια (το αλκοόλ φτιάχνει εκρηκτικό μίγμα με την τεστοστερόνη), μεθυσμένα, προκλητικά κορίτσια που άλλον γουστάρουν, άλλος τις θέλει και μ’ άλλον είναι, συν όλα τα είδη της ανθρώπινης ράτσας: απ’ τον ξελιγωμένο σαλιάρη – που επιδεικνύει το πούρο και το Armani για να χτυπήσει καμιάν αδέσποτη γκόμενα, μέχρι τον πιτσιρικά που ψάχνει, ψάχνεται και τον ψάχνουν οι δικοί του. Απ’ την κρυόκωλη κομπλαρισμένη φοιτήτρια που βγήκε με το ζόρι να διασκεδάσει με τις φίλες της, μέχρι τη fifty-plus κούγκαρ με το αχόρταγο μάτι και τα τρία κολάν για να μη φαίνεται η χαλάρωση.

Σ’ αυτό το μεταμεσονύχτιο τσίρκο (μπομπάτο αλκοόλ, μπιτάτη μουσική και μοδάτη αμφίεση) οι φουσκωτοί στην πόρτα (τα τέσσερα “Μούτρα”), προικισμένοι πέραν των άλλων ΚΑΙ με υποκριτικό ταλέντο (κάτι μεταξύ Γκουσγκούνη και Μπαγκς Μπάννυ), παίζουν όλους τους ρόλους για να μας δείξουν τι συμβαίνει όταν οι ξενέρωτοι πέφτουν για ύπνο, ενώ οι διψασμένοι για σεξ και στρίμωγμα παίρνουν σβάρνα τα νυχτομάγαζα.

Το αποτέλεσμα είναι μια γιορτή αλλά ταυτόχρονα και προειδοποίηση: πού σκατά βαδίζει το ανθρώπινο είδος;

Δες φωτογραφίες:

Κάτια Δανδουλάκη, Λάκης Λαζόπουλος, Φαίη Ξυλά

Ελπίδα Νίνου, Πέτρος Φιλιππίδης

Μιμή Ντενίση

Φαίη Ξυλά

Γιώργος Κιμούλης

Κάτια Δανδουλάκη

Μαρία Γεωργιάδου

Ορέστης Τζιόβας

Αντιγόνη Ψυχράμη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Read More

And More