M. Παπακωνσταντίνου: Πέρασα αρκετές φορές κατάθλιψη και περνάω!

Η αγαπημένη ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τον Δάνη Κατρανίδη: ”Είχα έναν ευτυχισμένο γάμο και ένα ευτυχισμένο διαζύγιο – όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται. Πρέπει να παλεύεις τις ανθρώπινες σχέσεις, να τις ζεις, να ζυμώνεσαι μέσα απ’αυτές. Ο Δάνης υπήρξε ουσιαστικά σύντροφός μου στη ζωή, σε μια πολύ σημαντική σχέση που και σήμερα δεν έχει χάσει τη σημασία της, ενώ έχουν περάσει όλα τα άλλα. Είναι η οικογένειά μου ακόμα κι όταν χανόμαστε”.

Η Μίρκα δεν κατάφερε ποτέ να αποκτήσει παιδί. Το έχει μετανοιώσει; ”Όχι. Πάντα πίστευα ότι το παιδί πρέπει να είναι συνέχεια μιας πολύ ουσιαστικής σχέσης. Δεν συνέβη όταν έπρεπε και μετά δεν ήθελα να συμβεί αλλιώς. Βέβαια, είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές να υιοθετήσω ένα παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις ένα πλάσμα που θέλει αγάπη. Αλλά ήταν πολύ δύσκολο για λόγους γραφειοκρατίας. Αν μου συνέβαινε, δηλαδή, και έβρισκα ένα παιδάκι, δεν θα το άφηνα ποτέ”, απαντά.

Στην ερώτηση για το αν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη λέει: ” Ασφαλώς, αρκετές φορές και περνάω. Συμβαίνει και θέλει δύναμη, γιατί πιστεύω ότι κανένας γιατρός και κανένα χάπι δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αν δεν το έχεις αποφασίσει μόνος σου. Εγώ έχω μια φοβία με τα χάπια και γενικά με τα χημικά πράγματα. Πήγα σε ψυχίατρο για λίγο και σταμάτησα. Θα ήθελα να ξαναπάω και να κουβεντιάσω πολύ, παρόλο που έχω φίλους ουσιαστικούς, καρδιάς, που δεν με κανακεύουν και δεν τους κανακεύω κι εγώ. Μου μιλούν για το μέσα μου, όχι για το φαίνεσθαι”.

Έχει προσπαθήσει ποτέ της να κάνει δίαιτα; ”Πολλές φορές έχω κάνει, το έχω πετύχει και μου έχει κάνει καλό και στην υγεία. Δεν έχει σημασία αν έχω κάνει καριέρα έτσι. Δεν παίζει κανένα ρόλο. Ήμουν πάντα τροφαντούλα, αλλά ήμουν 60 κιλά. Τώρα δεν θα πω πόσα είμαι’΄’, λέει χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More