Μ. Πίντζης: ”Ο πατέρας μου δεν έχει δει την εγγονή του κι ούτε θα τη δει!”

Ο 40χρονος ηθοποιός Μάνος Πίντζης και η σύζυγός του, Τζούλια Καστανά, φωτογραφίζονται με την μόλις 2 μηνών κορούλα τους και μιλούν στο περιοδικό ”ΟΚ!” για τον ερχομό της.

Η κορούλα τους ήρθε στη ζωή τους σχεδόν ένα χρόνο μετά τον γάμο τους…

Μάνος: ”Η Τζούλια με το που παντρευτήκαμε πέρσι τον Ιανουάριο και φύγαμε ταξίδι στη Βενετία, όλο μου έλεγε: ”Θέλω παιδί, θέλω παιδί.” (γέλια) Είναι ευλογία να μπορείς ν’ αποκτήσεις παιδί έτσι εύκολα. Ακούμε πολλά ζευγάρια που φαίνονται υγιέστατα αλλά δεν μπορούν να γίνουν γονείς.Νιώθουμε τυχεροί.”

Τζούλια: ”Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να συμβεί στη Βενετία. Ήταν πολύ ρομαντικό μέρος. Με τον ερχομό του παιδιού το μόνο που αλλάζει ουσιαστικά στη ζωή σου είναι ότι απλά, δεν είσαι πια ανέμελος. Στην αρχή είναι δύσκολα, έχεις νεύρα, δεν ξέρεις πώς να το μεγαλώσεις, αλλά μετά συνηθίζεις.”

Μάνος: ”Tο μωρό δίνει καινούργιο σκοπό στη ζωή σου, να προσπαθείς πιο δυνατά. Είναι πολύ ωραίο πράγμα. Εγώ ήμουν εργένης και δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να δημιουργήσω οικογένεια.”

Η απώλεια της μητέρας του και η σχέση με τον πατέρα του…

”Η απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Βλέπεις τον άνθρωπο που σε έφερε στη ζωή να φεύγει και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Μετά τον θάνατο της μητέρας μου άλλαξα φιλοσοφία. Αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ κι αισιοδοξία… Ο πατέρας μου μια ζωή ήταν απών. Μόνο το σώμα του ήταν παρόν. Δεν είχαμε ποτέ ουσιαστική επαφή. Αυτό όμως, με έκανε να δω τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να θέλω εγώ να γίνω καλός μπαμπάς για το παιδί μου.”

Τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε η Τζούλια να πάρει η μπέμπα από τον Μάνο…

”Την αισιοδοξία του και την αυτοπεποίθησή του. Στα δύσκολα έλεγε: Δεν με νοιάζει, θα παλέψω και θα νικήσω”.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More