Μ. Σολωμού : “Ας λένε ότι θέλουν για μένα, αλλά το παδί μου είναι το απόλυτο “

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για την προσωπική της ζωή, την τηλεόραση και τον γιο της. Όπως πάντα τα είπε όλα έξω από τα δόντια χωρίς να φοβάται μην την παρεξηγήσει κάποιος!
“Ο μόνος λόγος που φτάνω στα δικαστήρια είναι για όποιον βγάλει φωτογραφία το παιδί μου. Ας πει ο καθένας ότι θέλει για μένα, για την δουλειά μου, για τα κουδούνια που μου κρεμάνε, αλλά το παιδί είναι απόλυτο για μένα.” δήλωσε στην “Real life”.
Μιλώντας για την σχέση που έχει με τον γιο της είπε : “Είμαι χαζομαμά. Πάντως είναι ανεξάρτητος ο Αλέξανδρος και έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του. Δεν εκδηλώνεται, δεν είναι από τα παιδιά που θα έρθουν να σε αγκαλιάσουν, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση γιατί έτσι ήμουν και εγώ και ο Μάριος, οπότε το παιδί από που να πάρει;” και στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν θα σκεφτόταν να κάνει άλλο παιδί.
Στην ερώτηση αν επιβεβαιώνει την σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη απάντησε : “Δεν θα έβγαινα ποτέ να πω “γεια σας, έχω μια σχέση, θέλω να το ξέρετε”. Δεν επιβεβαίωσα ποτέ την σχέση μου με αυτή την έννοια. Κάποια στιγμή ρωτήθηκα αν είμαι ερωτευμένη και απάντησα “ναι, είμαι ερωτευμένη”. Δηλαδή όταν με βλέπει κάποιος αγκαλιά με έναν άνθρωπο, να φιλιέμαι, τι ακριβώς περιμένει; Να επιβεβαιώσω τι;”
Τέλος, δηλώνει ότι δεν θα παρουσίαζε ποτέ ριάλιτι : “Δεν θα παρουσίαζα ποτέ ριάλιτι εκτός αν ήμουν πολύ άσχημα οικονομικά. Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος της παρουσιάστριας ως ψυχοσύνθεση. Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Ειδικά με άτομα που τσακώνονται, θα το έκανα χάλια.”
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Real life”

Read More

And More