M. Σολωμού: “Δεν νιώθω σέξι, τον τελευταίο χρόνο νιώθω άσχημη και χοντρή”

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για το θέμα πλαστικής και αν την έχει απασχολήσει ποτέ, για τις θαυμάστριες του αγαπημένου της Πάνου Μουζουράκη, αν θα ήθελε να κάνει ένα κοριτσάκι αλλά και αν νιώθει σέξι με την εμφάνισή της…

Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι την έχει απασχολήσει το θέμα πλαστική: “Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, γιατί νομίζω πως θα γεράσω πολύ άσχημα και θα γίνω τέρας. Φοβάμαι μη σαλτάρω γύρω στα 50. Είμαι υπέρ του να κάνεις ότι θέλεις, αρκεί να μην είναι μόνιμο. Θα ήθελα να έχω μια φρεσκάδα που μου λείπει από δέκα ετών..”

Στη συνέχεια δήλωσε πως κάνει εφόδους στο καμαρίνι του Πάνου Μουζουράκη: “Εφόδους στο καμαρίνι βέβαια κάνω… Όταν είμαι στο μαγαζί που δουλεύει, θα πάω στο καμαρίνι. Δεν ζηλεύω θαυμάστριες, μου αρέσει που λυσσάνε. Όταν είμαι εκεί το βλέπω, το απολαμβάνω, αλλά όταν λείπω και φαντάζομαι τι γίνεται, τότε με πιάνει λίγο. Προτιμώ να το βλέπω. Αν και εκεί να είμαι τα κοριτσάκια δεν μου δίνουν σημασία.”

Η ίδια είπε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει κοριτσάκι: “Κορίτσι θα ήθελα πολύ να κάνω. Στην εγκυμοσύνη μου δεν ήξερα το φύλο του παιδιού, καθώς είχαμε αποφασίσει να το δούμε στη γέννα. Ήμουν σίγουρη όμως ότι θα κάνω κορίτσι. Έβλεπα έξω τα κοριτσάκια που ήταν φιγουρίνια και τα αγοράκια χάλια και έλεγα ότι δεν υπάρχουν ωραία παιδικά ρούχα γι’ αυτά. Μόλις γέννησα έπαθα εγκεφαλικό! Φυσικά στην πορεία ανακάλυψα ότι έχω έναν φύλακα άγγελο… Δεν ξέρω πως θα ήταν αν είχα κορίτσι αλλά ποτέ μην λες μεγάλες κουβέντες. Ξεπετιούνται πολύ γρήγορα, ενώ τα αγοράκια είναι χάπατα. Νομίζω ότι δεν θα άντεχα να δω την κόρη μου κοκέτα. Τα κορίτσια έχουν το ένστικτο από μικρά, εγώ αυτό δεν το είχα. Άργησα πολύ να γίνω κορίτσι.”

Τέλος η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν νιώθει σέξι: “Νιώθω χάλια ειδικά τον τελευταίο χρόνο νιώθω άσχημη, χοντρή. Το καλοκαίρι νιώθω ωραία. Ποτέ χειμώνα δεν έχω νιώσει ωραία με τον εαυτό μου. Εγώ είμαι του ζεστού κλίματος, όλο τον χειμώνα με πιάνει το αυχενικό μου, πονάνε τα πάντα.”

Read More

And More