Μ. Σολωμού: “Έμεινα έγκυος όταν έχασα τον πατέρα μου. Γι’αυτό κράτησα τον Αλέξανδρο!”

Η Μαρία Σολωμού που κάθε φορά λέει αυτό που αισθάνεται, παραδέχεται, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”, πως είναι πολύ ερωτευμένη.

“Συνήθως αυτό που σου συμβαίνει στο τώρα είναι και το καλύτερο… Τελειώνοντας μια σχέση κάνεις απολογισμό. Έπειτα από κάθε σχέση μου η επόμενη ήταν πολύ πιο δυνατή…”, δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.
Η ίδια αναφέρεται στον γιο της, που πιστεύει στον Αγ. Βασίλη κι είναι ενημερωμένος για το πως γίνονται τα παιδιά, από σχετικό βιβλίο – δώρο της γιαγιάς του και είπε ότι δεν γνωρίζει αν του λείπει η οικογενειακή ατμόσφαιρα, αφού ο μικρός είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν πολυμιλάει.
Ακόμη, εξομολογείται πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή όταν έμεινε έγκυος, γι’ αυτό το λόγο και κράτησε τον μικρό Αλέξανδρο, αφού το θεώρησε σαν σημάδι, καθώς και πως σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, που απευθύνονται στην Παναγία, τις δύσκολες στιγμές η ίδια μιλάει με τον πατέρα της.

Για τη σχέση της με τον Μάριο, δηλώνει πως είναι καλύτερη τώρα από παλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συζητάνε τα προσωπικά τους.
Όσον αφορά την ερωτική της ζωή, η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει ότι η πρώτη της σεξουαλική επαφή ήταν στα 19 της με το μεγάλο της έρωτα. “Ήρθε στο σπίτι κι απλά συνέβη. Ήταν ωραία, δεν ήταν καν προγραμματισμένο. Όλη αυτή, όμως, η ιστορία δεν ήταν ακριβώς σχέση…”, λέει και στη συνέχεια παραδέχεται ότι όπως κι άλλες γυναίκες έτσι κι αυτή είχε κατά διαστήματα fuck buddies. “Νομίζω ότι όλες περάσαμε από αυτό το στάδιο κάποια στιγμή. Όταν μένεις μόνη σου για ένα χρόνο, τι θα κάνεις; Θα κοιτάς τα αστέρια;”.
Παράλληλα, για την Μαρία, το sex σταματά να είναι απολαυστικό, όταν δεν υπάρχει πια εγκεφαλική σχέση και θαυμασμός για τον άλλον. “Δεν μπορώ να είμαι σε μία σχέση όταν το sex είναι μέτριο, πρέπει να είναι καλό. Πώς θα γίνει δηλαδή;”, αναφέρει και συμπληρώνει πως κάθε ερωτική σχέση φτιάχνεται, αλλά η ίδια προτιμάει ν’ αφήνει τα πράγματα να πηγαίνουν από μόνα τους.”Θέλω να τον θεωρώ πάρα πολύ έξυπνο, πολύ λαμπερό, πολύ ταλαντούχο σ’ αυτό που κάνει. Μοναδικό. Για ‘μένα αυτό είναι πολύ βασικό κριτήριο, για να υπάρχει μια σχέση”, εξηγεί.
Σαν χαρακτήρας, παραδέχεται ότι είναι πολύ απαισιόδοξη, κάτι που προσπαθεί να διορθώσει αφού συνυπάρχει με έναν πολύ αισιόδοξο άνθρωπο. “Ο Πάνος έχει φοβερή ενέργεια, φοβερή χαρά…”. Ενώ, δεν φοβάται μην απομυθοποιήσει τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, όπως έχει κάνει στο παρελθόν με άλλες της σχέσεις, γιατί περνάει πολύ καλά μαζί του κι είναι πολύ ευτυχισμένη.
Τέλος, ανέφερε πως από τα 18 της πήγαινε κατά διαστήματα σε ψυχολόγο, πως έχει συμβεί να πέσει σε κατάθλιψη καθώς κι ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά : “Είχα δοκιμάσει στη φάση που όλοι οι άνθρωποι τα δοκιμάζουν και λένε “ας δούμε τι είναι η φούντα”. Είναι στο πλαίσιο της παρέας που όλοι πίνουμε και γελάμε μέχρι θανάτου. Σκληρά ναρκωτικά δεν δοκίμασα ποτέ.”
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More