Μ. Σολωμού: “‘Εχω αρχίσει να κουράζομαι ψυχικά και θέλω να αποσυρθώ στα 40”

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για τις προκλητικές της συνεντεύξεις, για ποιον λόγο δεν γουστάρει το twitter, για την κούραση που έχει αρχίσει να νιώθει και θέλει να αποσυρθεί στα 40 της, αλλά και για την αγαπημένη της συνήθεια με τον Πάνο Μουζουράκη!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για ποιο λόγο σε κάθε συνέντευξή της προκαλεί: “Προφανώς πειράζει που τα λέω έξω από τα δόντια. Έχω ένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Υπάρχει πολύς κόσμος που παίρνει σοβαρά τον εαυτό του. Και λέω Ελλάδα γιατί στο εξωτερικό δεν συμβαίνει αυτό. Δεν θεωρώ πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς απλά εμείς έχουμε ψηλά τον αμανέ. Ότι και να πω θα το σχολιάσουν. Είναι να μην σου κολλήσουν την ρετσινιά.”

Η Μαρία εξήγησε γιατί δεν γουστάρει το twitter: “Να βγαίνω να λέω τι κάνω και που πάω; Δεν με ενδιαφέρει. Εδώ δεν θέλω να ξέρουν που βρίσκομαι, θα λέω τι κάνω; Μια μέρα να βγω και να γράψω “καλημέρα” θα με θάβουν 3 μέρες τα μεσημεριανά.”

Η ίδια αποκάλυψε ότι θέλει να αποσυρθεί στα 40 της: “Έχω αρχίσει να κουράζομαι ψυχικά και θα ήθελα να σταματήσω μέχρι τα 40. Δεν μπορώ όλο αυτό με την παραφιλολογία. Έχω πει πως αν δεν με καλύπτει αυτό που κάνω, θα το αλλάξω. Ψάχνω ακόμα τον τρόπο γιατί είναι δύσκολη η εποχή.”

Τέλος μίλησε για την αγαπημένη της συνήθεια με τον σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη: “Να πηγαίνουμε θερινό σινεμά. Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σου πω. Πάντως μου αρέσουν πολλά πράγματα.”

Read More

And More