Μ. Σταματέρη:»Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την Τζούλια»!

Μ. Σταματέρη:»Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την Τζούλια»! | tlife.gr

Η Μαρία Σταματέρη δηλώνει εξοργισμένη με την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης »Έχουμε μια ανακύκλωση 10 προσώπων που από το πρωί ως το βράδυ παίζουν σε όλα τα κανάλια, σε όλες τις εκπομπές».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα πρόσωπα για τα οποία μιλάει είπε για την Ρούλα Κορομηλά που από εκεί που όλοι την κατηγορούσαν ξαφνικά την θεοποίησαν-δικαίως βέβαια όπως λέει και η ίδια- αλλά και για την Τζούλια Αλεξανδράτου: »Ε! Δεν μπορώ να βλέπω άλλο την Τζούλια ρε παιδί μου>>.

Παραδέχεται πως δεν μπορεί να καλέσει στην εκπομπή της κάποιον που αντιπαθεί. Επιθυμία της είναι να είχε φίλη την Κάτια Δανδουλάκη και λέει χαρακτηριστικά: »Τη θεωρώ πολύ σημαντική γυναίκα.Ναι. Αυτή η γυναίκα θα ήθελα να είναι φίλη μου».

Όσον αφορά πρόσωπα που λείπουν από την τηλεόραση όπως ο Μικρούτσικος, η Δρούζα και η Αλιμπέρτη τόνισε:» Οι άνθρωποι αυτοί είχαν σοβαρότητα με το αντικείμενό τους και συνέπεια. Γι’αυτό και λείπουν. Πιθανόν τον επόμενο χρόνο θα παρακαλάμε να γυρίσουν».

Η Μαρία ομολογεί πως φοβάται την μοναξιά αλλά δεν θα ξαναπαντρευόταν για κανένα λόγο, »Έκανα δύο γάμους. Στοπ και ευχαριστώ πολύ». Σχετικά με την άποψή της για τον παθιασμένο έρωτα δήλωσε με διάθεση αυτοσαρκασμού: »Δεν υπάρχει πιο γελοίο πράγμα από τον γεροντοέρωτα».

READ more