Μ. Συνατσάκη: Ποζάρει σαν κούκλα και αποκαλύπτει ποιο τραγούδι θα χορέψει στο γαμήλιο πάρτι με τον Μύρωνα!

Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για το Dancing with the stars η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει σαν πορσελάνινη κούκλα και μιλάει στο περιοδικό OK! Και τον Γιάννη Πουλόπουλο για το χορευτικό show του ΑΝΤ1, για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και για τον Μύρωνα Στρατή! Ακόμα, αποκαλύπτει ποιο τραγούδι θα ήθελε να χορέψει στο γάμο τους

Πριν λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι εσύ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήσασταν οι δύο παρουσιάστριες που θα ήθελε να έχει μαζί της στο Πρωινό. Αφού έχεις διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 γιατί δεν συμμετέχεις στην εκπομπή;
Την άκουσα κι εγώ αυτή τη δήλωση και είναι γεγονός ότι με τη Φαίη και τον Γιώργο συνεργαστήκαμε άψογα στο Πρωινό mou. Μπορώ να πω μάλιστα ότι αυτούς τους έξι μήνες που ήμουν μαζί τους έμαθα όση τηλεόραση δεν είχα μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα ξεχάσω με τι χειρουργική ακρίβεια ο Γιώργος Λιάγκας διαχειριζόταν ακόμα και δύσκολα θέματα της επικαιρότητας. Θυμάμαι όταν βγήκαμε στον αέρα λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη στο Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη. Εγώ σε κατάσταση σοκ, έτοιμη να βάλω τα κλάματα, παρατηρούσα τον Γιώργο να το αντιμετωπίζει με απόλυτη ψυχραιμία και στη συνέχεια να προχωράει στη θεματολογία της εκπομπής που κατά βάση είναι ψυχαγωγική. Πάντως, θα επαναλάβω ότι δεν μου έγινε επίσημη πρόταση για το Πρωινό.

Θα αποδεχόσουν μια τέτοια πρόταση;
Αυτό που θα συζητούσα μαζί τους θα ήταν τι ακριβώς θα ήθελαν να κάνω εγώ στην εκπομπή αυτή. Αν είχα τη δυνατότητα να ασχολούμαι με διεθνή ή με μουσικά θέματα, που είναι και η ειδικότητά μου, δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναδουλέψουμε μαζί. Επειδή η πρωινή ζώνη είναι δύσκολη και έχει απαιτήσεις, θα ήθελα να καταπιαστώ με κάτι που γνωρίζω καλά.

Ποια είναι τα σχόλια του αγαπημένου σου Μύρωνα Στρατή για τις εμφανίσεις σου στο Dancing with the stars 4;
Μπορεί ο Μύρωνας να μην είναι ο Νουρέγεφ, αλλά έχει φοβερή ματιά και αισθητική. Τη γνώμη του τη λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη και μπορώ να πω μάλιστα ότι τις περισσότερες έχει δίκιο. Βλέποντας το πρώτο live, μου συνέστησε να χαλαρώσω γιατί ήμουν πολύ σφιγμένη. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός κερδίζω τη μάχη που δίνω με το άγχος.

Ποιο χορό θα ήθελες να χορέψετε με το Μύρωνα τη νύχτα του γάμου σας;
Αν είναι να συναντηθούμε σε πίστα, θεωρώ πιο άμεσο να χορέψουμε σε γάμο φίλου, παρά στον δικό μας. Θα ήθελα πολύ να χορέψουμε ένα ταγκό με τον Μύρωνα, όπως είναι το Roxane που ακουγόταν στο σάουντρακ της ταινίας Moulin Rouge. Ξέρω ότι δεν πρωτοτυπώ, γιατί είναι κλασικό τραγούδι που κρύβει μέσα του πολύ πάθος και ταιριάζει σε τέτοιες περιστάσεις αλλά το έχω φανταστεί να το χορεύουμε μαζί.

Είστε μαζί τέσσερα χρόνια. Δεν πρέπει επιτέλους να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα;
Ούτε ως αστείο δεν έχει περάσει από το μυαλό μας να παντρευτούμε με τον Μύρωνα. Καμιά φορά φιλικά μας ζευγάρια μας λένε: “Άντε τι θα γίνει επιτέλους με εσάς;”, οπότε εμείς περνάμε αμέσως στην αντεπίθεση και τους ρωτάμε: “Εσείς πότε σκοπεύετε να παντρευτείτε;”. Για εμάς ο μοναδικός λόγος να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα, θα ήταν αν ερχόταν στη ζωή μας ένα παιδί. Είναι τόσο σαφές ότι δεν είμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς, που είναι ανόητο να μιλάμε για γάμους. Εγώ θέλω όταν γίνω μητέρα, να μπορώ να μείνω κάνα δυο χρόνια σπίτι μου και να μεγαλώσω το παιδί μου, κάτι που στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει στη ζωή μου. Έτσι και αλλιώς ζούμε σαν παντρεμένοι. Αν λοιπόν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να παντρευτούμε, θα είναι για να γιορτάσουμε με τους φίλους και τις οικογένειες μας την αγάπη μας και την απόφαση μας να διαιωνίσουμε το είδος μας.

Όταν πέφτουν στα χέρια σου περιοδικά γάμου, ξεχωρίζεις τις σελίδες με τα νυφικά που σου αρέσουν;

Έχω βρει το νυφικό που θα φορέσω στο γάμο μου! Το είχα δει σε ένα περιοδικό όταν ήμουν δώδεκα χρόνων, οπότε δεν ασχολήθηκα ξανά με αυτό το θέμα. Θέλω να είναι ένα στράπλες φόρεμα, μάλλον από δαντέλα, σε εντελώς λιτή γραμμή που θα ανοίγει όσο κατεβαίνει προς τα κάτω και θα καταλήγει σε μια ουρά που θα μαζεύει τη σκόνη από το πάτωμα. Θέλω στο γάμο μου να είμαι σαν νεράιδα.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More