Μ. Θεοδωράκη στο TL!FE “Στο Greek Idol 2, θα ήθελα καλύτερες φωνές”

Η κριτής του Greek Idol λίγες ώρες πριν τον τελικό του talent show, μιλάει στο ΤLIFE για όλους και για όλα και απαντά στο αν θα δεχόταν μια μελλοντική πρόταση για να είναι ξανά μέλος της κριτικής επιτροπή στο Greek Idol 2!

Μιλάει για τη Ρούλα Κορομηλά και για τη σημασία που είχε η παρουσία της στο παιχνίδι. Αλήθεια, θέλει να την δει και του χρόνου στο Greek Idol;

Κάνει και προβλέψεις για το αποτέλεσμα του τελικού! Βλέπει…σκληρή μάχη ανάμεσα στις δύο υποψήφιες, και θεωρεί ότι το ροζ dvd του Νίκου Τασιόπουλου, επηρέασε το κοινό που τον ψήφισε για να αποχωρήσει από το Show.

Πως νιώθετε που το Greek Idol έφτασε στο τέλος του;
Έχω ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που θα ξεκουραστώ, από την άλλη θα μου αφήσει ένα κενό, θα μου λείπει όλη η διαδικασία του live, όλη η αγωνία που είχαμε κάθε φορά με τα παιδιά. Είναι ένα ταξίδι που ξεκίνησε πολύ όμορφα και τελειώνει πάρα πολύ όμορφα.

Αν σας πρότιναν να είστε και του χρόνου μέλος της κριτίκής επιτροπής του Greek Idol 2, θα δεχόσασταν;
Δεν θα χρειαζόταν καθόλου να το σκεφτώ, εννοείται ότι θα έλεγα ναι αμέσως. Πέρασα πολύ καλά μέσα σε αυτό ήταν πολύ καλή η συνεργασία μου με κανάλι και με τα παιδιά, αλλά και με τον Κώστα Καπετανίδη και τον Ηλία Κοντόπουλο, δεθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Νοίζω ότι δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό.

Υπάρχει κάτι που θέλετε να αφήσετε από την εμπειρία του show;
Δεν έχω καποια κακή ανάμνηση, γιατί όπως είπες κι εσύ είναι ένα show, στο οποίο πολλά πράγματα έρχονται και παρέρχονται, ότι ανεβαίνει μπορεί να κατεβει και πολύ εύκολα. Μπορεί να στεναχωρήθηκα που έφυγε η Γκλόρια, αλλά δεν πάυει να είναι ένα talent show που τα έχει αυτά. Όπως και όταν έφυγε η Αντιγόνη, που δεν ήταν αναμενόμενο. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με πίκρανε αυτό διότι ξέρω καλά ότι είναι ένα παιχνίδι. Αυτά γίνονται και είναι μέρος του παιχνιδιού.

Τι θα θέλατε να δείτε στο επόμενο Greek Idol;
Αυτό που θα ήθελα να δω, είναι καλύτερες φωνές. Να ακούσω καλύτερες φωνές. Δηλαδή να υπάρχει προσέλευση που να εντυπωσιαστώ από τις φωνές. Να έχουμε ένα καλύτερο υλικό και πιστεύω ότι αν συνεχιστεί θα το έχουμε αυτό. Γιατί πάντα σε ένα νέο talent show είναι λίγο διαστακτικοί στο να πάνε και να δοκιμαστούν. Τώρα που το είδανε, νομίζω θα είναι καλύτερα. Αυτό θα ήθελα να δω, γιατί αυτή είναι και η δουλειά που κάνω άλλωστε.

Θα θέλατε να δείτε τη Ρούλα Κορομηλά και στο Greek Idol 2;
Η κυρία Κορομηλά είναι ο άνθρωπος που κατέχει καλύτερα το κομμάτι του σόου. Πιστεύω ότι δικαίως ήρθε και δικαίως απογειώθηκε το Greek Idol, γιατί χρειαζόταν ένας άνθρωπος πραγματικά από αυτή τη θέση που να μπορεί να κάνει σωστά αυτή τη δουλειά και πιστεύω ότι ξέρει αυτό το κομμάτι της τηλεόρασης. Νομίζω ότι και ο κόσμος έχει αποδείξει ότι θα την ήθελε.

Βαλάντω ή Νικόλ;
Εδώ που έχουμε φτάσει στον τελικό και οι δύο οι κοπέλες πραγματικά έχουν εξαιρετικές φωνές και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Όποια και να βγει εγώ θα είμαι ικανοποιημένη. Η πρόβλεψή μου είναι, επειδή και οι δυο είναι από την Κύπρο, νομιζω ότι θα είναι σκληρή μάχη. Η Βαλάντω από την αρχή εθεωρείτο φαβορί, η Νικόλ όμως στα τρία τελευταία live έδωσε δείγματα εκπληκτικής ερμηνίας και ας μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο δεκαοχτώ χρονών κοριτσάκι. Νομίζω ότι και οι δύο αξίζουν πραγματικά το συμβόλαιο με τη Sony. Και οι δύο έχουν φωνάρες! Οπότε δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη, αυτό το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο!

Πιστεύετε ότι έπαιξε ρόλο το ροζ βίντεο του Νίκου Τασιόπουλου στην αποχώρησή του από το Greek Idol;
Απ’ότι φάνηκε πρέπει να έπαιξε. Όμως, έτσι και αλλιώς δεν τραγούδησε καλά ο Νίκος. Στο δεύτερο live δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Ο κόσμος κάποιους που δεν έχουν τραγουδήσει καλά, δεν τους έβγαζε από το παιχνίδι. Άρα μπορεί να επηρεάστηκε η γνώμη του κοινού. Αν βέβαια κατάλαβαν τί λέγαμε γιατί στο show δεν δείξαμε κάτι.

Πώς θα περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Έχω σπίτι στην Πάρο και ετοιμάζομαι πως και πως να φύγω με τον σύζυγό μου και τις κόρες μου!

Read More

And More