Μ. Τουμασάτου: “Ο άντρας μου δεν μου έχει δώσει ποτέ αφορμή να ζηλέψω!”

Η Μαριάννα Τουμασάτου που πριν λίγο καιρό ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείο μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Σταύρου, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της ζωής της, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι.
Η γνωστή ηθοποιός που κρατά ένα χαμηλό προφίλ βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και την Φαίης Σκορδά και μίλησε για την εγκυμοσύνη, το γάμο και τον σύντροφό της.
Η Μαριάννα ανέφερε πως περιμένει κοριτσάκι και τόνισε πως είναι προληπτική, γι’ αυτό και δεν μιλά για την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, η ίδια ανέφερε πως με την εγκυμοσύνη δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά της και το χαρακτήρα της. “Δεν μου έχουν πει ακόμη το μιλάνε οι ορμόνες σου. Είμαι πολύ ήσυχη, δεν εκνευρίζομαι και δεν θυμώνω. Μπορώ, όμως, να συγκινηθώ εύκολα με το ο,τιδήποτε”, είπε.
Όσον αφορά τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι προς το παρόν δεν έχει σκεφτεί τι θα κάνει. “Μου αρέσει να σκέφτομαι το τώρα και να είμαι καλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά τη γέννηση του παιδιού μου… Μετά από 22 χρόνια δουλειάς δεν μου λείπει πολύ, μόνο όταν βρίσκομαι σε μια παράσταση σκέφτομαι πως είναι οι πρόβες”, τόνισε.
Για τον σύντροφό της, ανέφερε πως δεν του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση σνομπ. “Είμαστε και οι δυο αρκετά ευαίσθητοι”, είπε και πρόσθεσε ότι δεν τον ζηλεύει παρότι ο συζυγός της είχε ψηφιστεί ως ο πιο σέξι ηθοποιός. “Δεν μου έχει δώσει ποτέ αφορμή για να ζηλέψω. Είναι πολύ σοβαρός, έχει χιούμορ, που ξέρει πότε θα κάνει πλάκα, πότε θα είναι σοβαρός. Μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει κάθε στιγμή”.
Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε το εξής: “Είναι σοβαρός, αλλά όχι σοβαροφανής. Έχει έντονο, αλλά όχι αυστηρό βλέμμα. Στην καθημερινότητά του είναι ένας απλός άνθρωπος”.

Read More

And More