Μ. Τουμασάτου: Στην θεατρική πρεμιέρα του συζύγου της! Ποιοι άλλοι ήταν εκεί

Στο Σύγχρονο Θέατρο ανεβαίνει το έργο του Ντοστογιέφσκι, “Οι Δαιμονισμένοι”, στηριγμένο στη διασκευή για το θέατρο του Αλμπέρ Καμύ, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της είναι και ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του, Μαριάννα Τουμασάτου. To TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους πολλούς ακόμα celebrities που έδωσαν το παρών!

Στο έργο συμμετέχουν ακόμα οι Δήμητρα Χατούπη, Ιωάννης Παπαζήσης, Κερασία Σαμαρά, Βίκυ Μαραγκάκη, Αλμπέρτο Φάις, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Σταύρος Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μάνος, Στάθης Μαντζώρος, Στεφανία Κριεζή, Κώστας Καστανάς.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα!


Άννα Ανδριανού-Υρώ Λούπη-Μαριάννα Τουμασάτου


Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος


Βίκυ Κουλιανού


Κώστας Καζάκος με τα παιδιά του,Ηλέκτρα & Κωνσταντίνο


Ναταλία Τσαλίκη-Γιάννης Μπέζος


Κώστας Καζάκος με τα παιδιά του,Ηλέκτρα & Κωνσταντίνο


Αντιγόνη Δρακουλάκη-Ελένη Κρίτα


Ευτυχία Γιακουμή-Αλέξανδρος Μπουρδούμης


Παύλος Ευαγγελόπουλος

Λίγα λόγια για το έργο

Σε μια μικρή πόλη, μια παρέα νεαρών ανδρών συγκεντρώνεται γύρω από τον διανοούμενο πρώην δάσκαλό της κι ονειρεύεται να αλλάξει τον κόσμο.

Μόνο η καταστροφή του παλιού κόσμου, του βουτηγμένου στη διαφθορά και την ακολασία, μπορεί να σημάνει μια ελπίδα για την αποπροσανατολισμένη τους γενιά.

Με την συμβολή ενός «Σωτήρα», η αγωνιστική ορμή της ομάδας θα παρασύρει στην καταστροφή όσους αθώους γρήγορα πίστεψαν στο όραμα μιας καλύτερης ζωής.

Δώδεκα άνθρωποι παλεύουν για την εξουσία αλλά και την σωτηρία του μυαλού τους. Όταν τα αισθήματα χαθούν κι η απελπισία επικρατήσει, τα όπλα θα δώσουν τη λύση.

Read More

And More