Μ. Τουμασάτου στο “Μίλα” για τον σύζυγό της: “Στη ζωή ερωτευμένοι στη σκηνή στα πρόθυρα …διαζυγίου!”

Ξανά στη θεατρική σκηνή με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου ετοιμάζεται να ανέβει η Μαριάννα Τουμασάτου επιστρέφοντας δυναμικά στον καλλιτεχνικό χώρο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα και το “Μίλα” για τη σχέση και το γάμο της με τον σύντροφό της, το μωράκι τους, αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Μιλώντας αρχικά για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου αποκάλυψε: “Δουλεύαμε πολλά χρόνια πριν μαζί. Κάποια στιγμή είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Ήταν πολύ καλό το ότι γνωριζόμασταν από πριν και είχαμε μάθει ο ένας τον άλλο… Η σχέση μας ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος της σειράς”.
Ποιος έκανε, όμως, το πρώτο βήμα;
“Δεν το έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Οι ρόλοι πρέπει να είναι ρόλοι. Είμαστε ίσοι, αλλά όχι ίδιοι. Δεν θα πάρει εκείνος το ρόλο μου, ούτε και εγώ το δικό του”.
Για την εγκυμοσύνη και το μωράκι της δήλωσε ότι στο παρελθόν δεν είχε αισθανθεί ασφαλής για να κάνει παιδάκι, ενώ τώρα αν το επέτρεπαν οι συνθήκες θα ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί. “Είχα μια εξαιρετική εγκυμοσύνη, πολύ ήρεμη και ομαλή. Δεν μου κόστισε που έμεινα για λίγο μακριά από τις πρόβες και τη δουλειά”, είπε και συμπλήρωσε: “Θα ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί, απλώς είναι δύσκολες οι εποχές”.
Όσον αφορά την αλλαγή στο σώμα της και τα κιλά της εγκυμοσύνης εξομολογήθηκε: “Την αλλαγή στο σώμα μου την είχα υποστεί πριν μείνω έγκυος, γιατί είχα θυρεοειδή και θυρεοειδίτιδα και ο μεταβολισμός μου “ξεράθηκε”. Μέσα σε δυο μήνες έγινα χάλια. Θεωρούσαν ότι ήμουν έγκυος τρία χρόνια πριν” και πρόσθεσε: “Ήμουν καλομαθημένη, γιατί έτρωγα πολύ και ήμουν λεπτή. Ήρθε η θυρεοειδίτιδα και μου άλλαξε το μεταβολισμό. Στην εγκυμοσύνη πήρα μόνο 12 κιλά, αλλά είχα και άλλα δέκα από πριν”.
Τέλος, για τη συνεργασία με τον σύζυγό της στο θέατρο, όπου θα υποδύονται ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του διαζυγίου δήλωσε: “Είναι πολύ όμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Αλέξανδρο, έχουμε καλή χημεία και καλούς κώδικες”.

Δες το video της εκπομπής:

Read More

And More