M. Tyson: “Η μέρα που βρήκα στο κρεβάτι τον B. Pitt με τη γυναίκα μου!”

Ο Mike Tyson επέστρεψε με λεπτομέρειες για το πως βρήκε την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον Χολιγουντιανό σταρ Brad Pitt. Θυμάσαι την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν λίγους μήνες ο γνωστός μποξέρ στον τηλεοπτικό σταθμό ESPN. O 46χρονος αθλητής εξηγεί πόσο πολύ είχε εξοργιστεί τότε με το ερωτικό τρίγωνο.

Ο παλαίμαχος Παγκόσμιος Πρωταθλητής περιγράφει πως την περίοδο που ήταν σε διάσταση με την Robin Givens συνήθιζε να πηγαίνει καθημερινά στο σπίτι της για σεξ. Όλα αυτά πριν πάει στον δικηγόρο του όπως υποστηρίζει, για να καταγγείλει ότι του έφαγε τα λεφτά του!

Ο “Iron Mike” υποστήριξε στο In Depth With Graham Bensinger πως το “ερωτικό τρίγωνο” τον έκανε έξαλλο. “Έπρεπε να να δείτε το πρόσωπο του (Pitt) όταν με είδε”, περιγράφει.

Η Givens και ο Tyson είχαν έναν σύντομο γάμο την δεκαετία του ’80 ο οποίος στιγματίστηκε από βία. Όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1988 η “αξία” του Tyson υπολογιζόταν στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Τρεις μήνες μετά η Givens έκανε αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη κακοποίηση και πήρε αποζημίωση πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια. Κάποιοι πίστεψαν ότι ήταν όλο στημένο για να του πάρει τα λεφτά ενώ προηγουμένως έβγαινε ραντεβού με τον Eddie Murphy αλλά και τον Brad Pitt.

Read More

And More