Μ. Βαρδινογιάννη: Ταξίδι στο Παρίσι για καλό σκοπό! Φωτογραφίες

Στο Παρίσι με αφορμή την εκδήλωση της Unesco για την υποδοχή του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, και τενόρου Placido Domingo βρέθηκε χθες η Μαριάννα Β. Βαριδογιάννη. Η μεγάλη οικογένεια των Πρέσβεων Καλής Θελήσεως της Unesco υποδέχτηκε τον διάσημο τενόρο, σε ένα μοναδικό gala, όπου έδωσαν το “παρών” πολλές επώνυμες παρουσίες απ’ όλο τον κόσμο.
Από τον χώρο της Unesco παρόντες ήταν η Sheikha Mozah του Κατάρ η οποία είναι ειδική Εντεταλμένη της Unesco για την βασική και ανώτερη εκπαίδευση, πολλοί Πρέσβεις Καλής Θελήσεως όπως η Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Unesco (2011-2013) κυρία Katalin Bogyay, καλλιτέχνες για την ειρήνη όπως η Αμερικανίδα ηθοποιός Marisa Berenson, και πολλοί άλλοι.

/

Η Γενική Διευθύντρια της Unesco, κυρία Irina Bokova, στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Placido Domingo υπογραμμίζοντας ότι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό δεν είναι μόνο το μεγάλο του μουσικό ταλέντο αλλά και η βαθειά κοινωνική του ευαισθησία και η αφοσίωσή του στις αρχές και α ιδανικά που πρεσβεύει η Unesco, καθώς και οι μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλλει μέχρι σήμερα για να υποστηρίξει τους νέους μουσικούς και να φέρει την κλασσική μουσική κοντά στον απλό άνθρωπο και στα παιδιά. Η κυρία Bokova, κλ
Η τελετή συνεχίστηκε με μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση προς τιμήν του Placido Domingo όπου τραγούδησαν οι σοπράνο Micaela Oeste και Angel Blue με συνοδεία πιάνου από τον Τimothy End.
Δες ποιοι βρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση:
Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Placido Domingo
/
Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η κα Irina Bokova, ο Placido Domingo, και η Sheikha Mozah του Κατάρ
/
Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Sheikha Mozah κατά τη διάρκεια της τελετής στην UNESCO
/

Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Placido Domingo και η κα Irina Bokova
/

Η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο κος Νίκος Βαρδινογιάννης και η κα Αλεξία Βαρδινογιάννη

/
H κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Αμερικανίδα ηθοποιός Marisa Berenson
/

Read More

And More