Μ. Χατζηγιάννης: “Ερωτεύτηκα την Ζέτα πέρυσι, όταν μου έδωσε το βραβείο!”

Μ. Χατζηγιάννης: “Ερωτεύτηκα την Ζέτα πέρυσι, όταν μου έδωσε το βραβείο!” | tlife.gr

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, τη νέα δισκογραφική δουλειά του και τα σχέδια για γάμο.

Πιο ήρεμος και ευτυχισμένος από ποτέ φαίνεται ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος προωθεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του “Το καλύτερο ψέμα” που πριν λίγες μέρες έγινε πενταπλά πλατινένιο και ταυτόχρονα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Ζέτας.
Μετά από πολλά δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα ο ίδιος μίλησε για την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πότε την ερωτεύτηκε. “Ερωτεύτηκα την Ζέτα όταν μου παρέδωσε το βραβείο στα Mad awards, όσο πλησίαζα στη σκηνή την κοίταζα στα μάτια και τότε κατάλαβα πως είμαι ερωτευμένος μαζί της”, δήλωσε στο “Πρώτο Θέμα”.

Ακόμη, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως η Ζέτα και ο έρωτας του για εκείνη είναι η μεγαλύτερη πηγή εμπνευσής του. “Η Ζέτα ήταν ομολογουμένος ένα πολύ δυνατό σημείο έμπνευσης”, είπε και πρόσθεσε πως αυτά που τοπυ αρέσουν στην συντροφό του είναι “η εξυπνάδα, η καλοσύνη, το ταλέντο της, το χαμόγελο και τα μάτια της”.
Παράλληλα, ο Μιχάλης δεν δίστασε να παραδεχτεί πως με την Ζέτα γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο κάθε μέρα. “Με την Ζέτα γιορτάζω εδώ και μήνες τον Άγιο Βαλεντίνο. Η μέρα αυτή σου δημιουργεί από τη φύση της παραπάνω συναισθήματα, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που χρειάζομαι γιορτή για να θυμηθώ τι αισθλανομαι απέναντί της”, σημείωσε.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως δεν το σκέφτεται ακόμη, αλλά αν αποφασίσει να παντρευτεί η Ζέτα είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνει οικογένεια.

READ more