Μ. Χατζηγιάννης: Όλη η αλήθεια για την ακύρωση της συναυλίας του στα Σκόπια!

Τη μεγάλη συναυλία που είχε προγραμματίσει να δώσει στις 2 Μαρτίου σε μεγάλο καζίνο στα Σκόπια αποφάσισε να ακυρώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν.
Μιλώντας αποκλειστικά στο STAR, μάλιστα, ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει τη θέση του και εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.
“Οι συνεργάτες μου και το γραφείο μου συνάπτουν συμφωνίες με πολλούς χώρους σε όλο τον κόσμο σε συνεννόηση με τον διευθυντή του θεάτρου ή αντίστοιχους διοργανωτές. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει κανείς τη νομική υπόσταση της εταιρίας και ποιος συνδέετε με το χώρο που θα εμφανιστώ”, είπε ο τραγουδιστής.
Τι τελευταίες μέρες ήταν έντονες οι αντιδράσεις για την απόφαση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να δώσει την εν λόγω συναυλία στα Σκόπια, ενώ μεγάλη βαρύτητα είχαν και δημοσιεύματα σε κυπριακά μέσα που χαρακτήρισαν την ενδεχόμενη συναυλία ως σκάνδαλο.
“Δεκάδες Έλληνες καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στον συγκεκριμένο χώρο. Αμφισβήτησε κανείς το εθνικό τους φρόνιμα ή τον πατριωτικό τους ζήλο; Εξάλλου χρόνια τώρα η μουσική ταξιδεύει παντού. Γεφυρώνει και φέρνει τους ανθρώπους κοντά”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο ίδιος έδωσε την απάντησή του σε όσους αμφισβήτησαν τον πατριωτισμό του: “Επειδή προς μεγάλη μας έκπληξη σήμερα ακούγονται και γράφονται πολλά, έχουμε αποφασίσει να ακυρώσουμε την παράσταση στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι γεγονός όμως ότι το συγκεκριμένο γεγονός σχετίζεται με την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου στην Κύπρο και μια τέτοια επιφανειακή, ευτελής προσέγγιση του θέματος εξυπηρετεί μόνο πολιτικά παιχνίδια. Για οποιονδήποτε όμως αμφισβητεί την ευαισθησία μου, την προσήλωση και την αφοσίωσή μου στα εθνικά θέματα, είτε Ελλάδας, είτε Κύπρου, ας σκεφτεί λίγο από πού κατάγομαι και από πού έρχομαι”.

Read More

And More