M. Xατζηγιάννης: Στα backstage του νέου του videoclip!

Tη Δευτέρα 16 Ιουλίου έγιναν τα γυρίσματα του νέου video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το ήδη επιτυχημένο τραγούδι «Τρεις Ζωές», το πιο πρόσφατο single από το άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια».

Στα πολύωρα γυρίσματα που έγιναν σε στούντιο στα Μελίσσια, το βραβευμένο σκηνοθετικό δίδυμο των Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάκου χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικές μεταξύ τους γυναικείες φιγούρες, που η κάθε μια διεκδικεί για λογαριασμό της τον τραγουδιστή και με τρόπο συμβολικό και αφαιρετικό τον καλεί να ζήσει μια εντελώς διαφορετική ζωή ανάλογα με το ποια τελικά θα επιλέξει.
""
Στο video clip o Μιχάλης Χατζηγιάννης φόρεσε σακάκι Dimitris Petrou, πουκάμισο και παντελόνι Balmain (EPONYMO>MORE), παπούτσια Alexander McQueen PUMA και αντρικά κοσμήματα Gavello. Τα μοντέλα ντύθηκαν με δημιουργίες Konstantinos Melis by Laskos.
Μετά την ατμοσφαιρική μπαλάντα «Θάρρος ή Αλήθεια» και το δυναμικό «Πλάι Πλάι», το «Τρεις Ζωές» σε μουσική -όπως πάντα- του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του ταλαντούχου στο συναίσθημα Νίκου Μωραΐτη, συνδυάζει ισχυρή μελωδία, δυνατό beat, ερωτικό στίχο και τη γνώριμη φωνή του τραγουδιστή για να χτίσει μια ένταση που κλιμακώνεται μέχρι το τέλος.
Ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδιστές της εποχής μας, παρακολουθεί στενά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας τραγουδώντας:
«Περίεργη στεριά είναι η αγάπη / Εκεί που λέω είναι μακριά, φαίνεται κάτι / Εκεί που φτάνω ως το βυθό και λέω πεθαίνω / τα δυο σου χέρια εγώ κρατώ και ανεβαίνω».
Το single «Τρεις Ζωές» και το άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια» κυκλοφορούν από την Universal Music.

""

""

""

Read More

And More