Μ. Χατζηγιάννης – Ζ. Μακρυπούλια: Ταξίδι στην Πάρο και τα σχέδια για τον γάμο τους!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν στο αγαπημένο τους νησί, που δεν είναι άλλο από την Πάρο. Παρακολούθησαν την πορεία της ανέγερσης των δύο μεζονετών που χτίζουν στην περιοχή Αμπέλα ενώ απόλαυσαν τον ήλιο, θέα της θάλασσας και την συντροφιά ο ένας του άλλου!

Σε αυτό το ταξίδι ήταν ελάχιστες οι στιγμές που το ζευγάρι έκανε βόλτες στο νησί αφού επέλεξαν να περάσουν τις περισσότερες ώρες στο σπίτι. Φτάνοντας στο νησί, η Ζέτα ανέλαβε να κάνει τα απαραίτητα ψώνια όσο ο Μιχάλης “άνοιγε” το εξοχικό. Πήγε στο μίνι μάρκετ και στο μανάβικο της περιοχής για να προμηθευτεί τα υλικά για τα ρομαντικά γεύματα που ετοίμασε για τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι έτοιμο για το μεγάλο και σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στον αγαπημένο τους προορισμό. Η Πάρος θα ζήσει μεγάλες στιγμές , σύμφωνα με την Real Life, το 2013 καθώς η πιθανότητα να είναι το νησί το μέρος που θα επισφραγιστεί ο έρωτας τους κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς εκεί ξεκίνησαν όλα.

Read More

And More