Μ. Χατζηγιάννης: “Ζω έναν ανέλπιστο έρωτα!”

“Αισθάνομαι ότι δεν θα ήθελα κάτι άλλο. Ότι δεν χρειάζεται να ψάξω για κάτι άλλο… ζω έναν ανέλπιστο έρωτα”. Αυτά είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την αγαπημένη του, σε συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό περιοδικό “Omikron”.

Η σχέση του γνωστό τραγουδιστή με την Ζέτα Μακρυπούλια κρατά εδώ και έξι μήνες και τα σενάρια για γάμο είναι πολλό. Ωστόσο, το ζευγάρι συγκατοικεί προς το παρόν, ενώ οι βόλτες και οι βραδινές εξοδοί τους έχουν αρχίσει να αυξάνονται.
Παρόλο που οι ίδιοι προτιμούν να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ και δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, όλοι μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. “Παλιά, έβλεπα την δέσμευση ως “τέλος”. Το τέρμα μιας διαδρομής. Σήμερα, βλέπω στη δέσμευση μια νέα αρχή”, δηλώνει ο Μιχάλης και ξεκαθαρίζει γιατί τόσο εκείνος, όσο και η Ζέτα δεν λένε ονόματα, όταν τους ρωτούν για τη σχέση τους. “Γιατί αποφεύγουμε να πούμε ονόματα; Επειδή, νομίζω, είναι ολοφάνερο πλέον»”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “People”, η Ζέτα γνώρισε τους γονείς και την αδερφή του καλού της λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά, ενώ και ο τραγουδιστής συστήθηκε με την οικογένεια της, ένα απόγευμα στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί και ακολούθησε δεύτερη συνάντηση.
“Η Ζέτα δεν έχει εμμονές με τον γάμο. Δεν ψάχνει για το νυφικό της στα περιοδικά. Δεν είναι καθόλου αρνητική με τον γάμο αφού με τον Μιχάλη νιώθει μοναδικά, αλλά είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα χωρίς να είναι σίγουρος για την συνέχεια”, λέει πηγή από το περιβάλλον της 32χρονης.
Μέχρι στηγμής τουλάχιστον, η γνωστή παρουσιάστρια κοιμάται στο σπίτι του Μιχάλη στη Γλυφάδα, ενώ έχει αναλάβει την διαμόρφωσή του σύμφωνα με τα γούστα της. Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, τους είδαμε μαζί στο κατάστημα επίπλων.

Προχθες μάλιστα δημοσιεύτηκαν στη free press εφημερίδα Athens Voice και οι πρώτες “επίσημες” φωτογραφίες του ζευγαριού μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Salon de Bricolage.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More