Μ. Χρονοπούλου: ”Άν χειροτερέψω, θα αυτοκτονήσω”!

Η Μαίρη Χρονοπούλου ετοιμάζει τις αποσκευές της για να πάει στο Ισραήλ, συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Χαντάσα, όπου θα υποβληθεί σε επτά επώδυνες επεμβάσεις: τρεις στα μάτια, δύο στις επιγονατίδες, μία στο ισχίο και μία στα εκτεταμένα εγκαύματα που υπέστη πριν από 18 μήνες όταν πήρε φωτιά το σπίτι της.

”Δεν θέλω να μεγαλώσω κι άλλο και να είμαι ανήμπορη. Θα αυτοκτονήσω! Δεν θέλω να γίνω σαν τη μάνα μου που είναι 102 ετών, κατάκοιτη και χωρίς επαφή με το περιβάλλον. Τέτοια ζωή δεν τη θέλω. Προτιμώ να βάλω μόνη μου ένα τέλος”, δηλώνει και σοκάρει στο περιοδικό Ciao.

Και συνεχίζει: ”Ένα θα σας πω: Παντρεύτηκα τον πόνο. Ουρλιάζω μέρα νύχτα. Παίρνω παυσίπονα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ανακουφίζουν ιδιαίτερα. Κοιμάμαι για να μην πονάω. Οι πληγές από τα εγκαύματα σε όλο μου το σώμα δεν λένε να κλείσουν. Είμαι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και τώρα ετοιμάζομαι να κάνω άλλο ένα ταξίδι στο Ισραήλ μήπως και καλυτερεύσω. Τώρα, πώς θα αντέξω τόσες επεμβάσεις, ο Θεός ξέρει. Προσεύχομαι και ελπίζω από αυτό το ταξίδι να γυρίσω όρθια. Φεύγω αυτές τις ημέρες για να προλάβω τις ζέστες στο Ισραήλ. Μου κάνουν πολύ καλό τα μπάνια στη Κακιά Θάλασσα”.

Τις περισσότερες ώρες βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της. Της αρέσει να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει. Αγαπημένη της σειρά είναι η ”Χίλιες και μία νύχτες”. Της αρέσουν πολύ τα μάτια του Ονούρ. Όταν της έγινε η ερώτηση για το αν αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό στον έρωτα, παραξενεύτηκε μιας και έχει φτάσει 78 ετών. ”Είμαι μεγάλη πια για έρωτες. Γκόμενο σε αυτή την ηλικία; Με τίποτα! Κουράστηκα πια. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να καλυτερεύσει η υγεία μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More