Μ. Ζουγανέλης: Το DNA αποκαλύπτει τον δολοφόνο του!

Μ. Ζουγανέλης: Το DNA αποκαλύπτει τον δολοφόνο του! | tlife.gr

Η άγρια δολοφονία του 73χρονου επιχειρηματία, Μίμη Ζουγανέλη είναι ένα θέμα που δεν έχει ξεχαστεί ούτε έχει λυθεί ακόμα. Όλοι θυμόμαστε ότι στις 5 Οκτωβρίου 2010, ο Μίμης Ζουγανέλης βρέθηκε από την οικιακή του βοηθό, νεκρός στο σπίτι του στη Μύκονο και όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, το έγκλημα ήταν καλά οργανωμένο από την 28χρονη Πολωνή χορεύτρια Μαργαρίτα, με την οποία διατηρούσε τριετή ερωικό δεσμό.

Η ίδια σκόπευε να τον ληστέψει και να ζήσει μια πολυσιοπάροχη ζωή δίπλα στον 31χρονο ομοεθνή εραστή και συνεργό της, Grzegorzko Dominik Tomas. Εκτός, όμως από τους δυο τους, υπήρχε και τρίτος δράστης, ο 27χρονος Πολωνός ταξιτζής, Szulewski Mateus. Και οι τρεις τους, όλο αυτό το διάστημα αρνούνται τη συμμετοχή τους στη δολοφονία του επιχειρηματία.

Σήμερα, λοιπόν, οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη, αφού το DNA που βρέθηκε στο σπίτι και τη μπλούζα του Μυκονιάτη επιχειρηματία, μεταφέρθηκε σε ειδικό εργαστήριο και πρόκειται να ρίξει φως στην υπόθεση. Αν λοιπόν, αποδειχθεί ότι το συγκεκριμένο γενετικό υλικό δεν ανήκει στον Μίμη Ζουγανέλη, η αστυνομία θα προχωρήσει στη λήψη DNA από τους τρεις δράστες ώστε να αποκαλυφθεί ποιος διέπραξε το άγριο έγκλημα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την »Espresso», τα αποτελέσματα θα έχουν βγει και όλοι θα ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

READ more