Μad Clip: Ξέσπασε ο πατέρας του ράπερ – «Γνωρίζω τι έγινε το βράδυ του δυστυχήματος αλλά δε μπορώ να το πω»

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο αγαπημένος ράπερ της νεολαίας Mad Clip έφυγε από τη ζωή έπειτα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα του νεαρού καλλιτέχνη συνεχίζονται ενώ τα μεγάλης αξίας αντικείμενα που αρχικά αγνοούνταν, τελικά βρέθηκαν λίγες μέρες πριν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο. 

Σήμερα το πρωί ο πατέρας του Mad Clip μίλησε στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο παρέα” και αποκάλυψε πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από την αστυνομία για τα αντικείμενα του γιου του ενώ τόνισε πως γνωρίζει τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ αλλά ακόμα δε μπορεί να το πει.

«Δε ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Και το παράδοξο είναι πως ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Mad Clip.

Read More

And More