Μad VMA 2021: Η συγκίνηση της Τάμτα που ερμήνευσε ξανά το πρώτο τραγούδι της καριέρας της

Στο live stage των MAD VMA 2021 τα οποία προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιουλίου από τη συχνότητα του Mega, ανέβηκε η Τάμτα η οποία παρουσίασε ένα μοναδικό ντουέτο με τις Μέλισσες, ενώ κατάφερε να αποσπάσει και το βραβείο «MADRADIO 106,2» με το τραγούδι «Δεν είσαι εδώ» σε μια συνεργασία με τον Mente Fuerte το οποίο πριν λίγο καιρό έγινε πλατινένιο.

Η Τάμτα εκτός από τις ερμηνευτικές της ικανότητες ξεχώρισε για άλλη μια φορά για τις στυλιστικές της επιλογές εντυπωσιάζοντας για ακόμα μια φορά με τις δημιουργίες που είχε επιλέξει να έχουν ταξιδέψει από την Αμερική αποκλειστικά για την ίδια.

Η λαμπερή Τάμτα βρέθηκε στην σκηνή των μουσικών βραβείων μαζί με τις Μέλισσες όπου ερμήνευσαν live τα τραγούδια «Είσαι το άλλο μου μισό» και «Όλα τελειώσαν». Η Τάμτα δήλωσε την χαρά της να συμμετάσχει στο live event των βραβείων με παρουσία κοινού , ενώ επισήμανε ότι το ντουέτο με τις Μέλισσες στο τραγούδι «Είσαι το άλλο μου μισό» έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία αφού είναι το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε στα βραβεία MAD VMA αλλά και ένα από τα πρώτα τραγούδια της καριέρας της που είχε τραγουδήσει με τον Σταύρο Κωνσταντίνου.

Τέλος δήλωσε ότι ανυπομονεί για τον πρώτο σταθμό της περιοδείας μαζί με την Έλενα Παπαρίζου στην Θεσσαλονίκη.

Read More

And More