MAD MVA 2015: Ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι “Φίλα με”! Βίντεο

Τα Mad Video Music Awards είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς και η 12η απονομή τους πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο Tae Kwon Do. Από τη γιορτή της ελληνικής μουσικής δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο Σάκης Ρουβάς που προκάλεσε παραλήρημα στο κοινό και μόνο με την παρουσία του στο χώρο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στα Mad Video Music Awards 2015

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ απέσπασε το 22ο βραβείο του στην ιστορία του θεσμού – αυτή τη φορά στην κατηγορία Best Male Modern- και έφτασε “πετώντας” στη σκηνή για να το παραλάβει.

KAΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά στα Mad Video Music Awards

https://instagram.com/p/4hxA6MBYva/

Στην άλλη άκρη της σκηνής τον περίμενε ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς.

“Όλα αυτά τα χρόνια, τα πάντα γύρω μου αλλάζουν. Το μόνο που μένει ίδιο και δυνατό και δυναμώνει κάθε χρόνο και περισσότερο, είναι η δική σας αγάπη και το χαμόγελό σας”, είπε ο Σάκης κρατώντας στα χέρια του το βραβείο.

“Πρέπει να εκφραζόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε. Δεν πρέπει κανείς να μας σταματά από το να εκφραζόμαστε. Αυτό το διάστημα που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και δυνατοί πρέπει ταυτόχρονα να μπορούμε να εκφραζόμαστε και πρέπει να το κάνουμε όλοι μας”, συνέχισε αναφερόμενος στις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι δεν μένει αμέτοχος. Τον είδαμε άλλωστε να εκφράζει έντονα και ξεκάθαρα τη στάση του και μέσα από την σελίδα του στο facebook. Δες εδώ!

Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στα MAD VMA ολοκληρώθηκε με το ξεχωριστό show που παρουσίασε αφού ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι “Φίλα με”.

Πρόκειται για μία άκρως ερωτική μπαλάντα που αποτελεί την πρώτη του συνεργασία με το συγκρότημα Melisses που υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους.

Το νέο ερωτικό τραγούδι του Σάκη έχει ξεχωρίσει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του και το διαπιστώσαμε και από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου στη βραβεία των βραβείων.

Δες τον Σάκη να ερμηνεύει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι!

Read More

And More