Mad Video Music Awards 2018: Δες τον Mikolas Josef να χορεύει το “Lie to me” της Eurovision στο after party! Αποκλειστικό βίντεο

Αφού ξεσήκωσε την Ευρώπη με το ξέφρενο τραγούδι του, ήρθε στην Ελλάδα να ξεσηκώσει και εμάς! Ο λόγος για τον Mikolas Josef, τον εκπρόσωπο της Τσεχίας στον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018 μαζί με την Τάμτα, παρουσιάζοντάς μας ένα φαντασμαγορικό act.

Ο 23χρονος καλλιτέχνης ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί της Eurovision και μάλιστα κατέκτησε την 6η θέση για λογαριασμό της Τσεχίας. Ο Mikolas και η Τάμτα τραγούδησαν μαζί το “Lie to me” και η σκηνή πήρε “φωτιά” με τον ξέφρενο χορό τους και την απίστευτη χημεία τους.

https://www.instagram.com/p/BkjBKYRndOT/?taken-by=madvma

Μετά την εμφάνισή του στα Mad VMA 2018, ο Mikolas παρακολούθησε όλο το show ενώ βρέθηκε και στο after party, όπου φωτογραφήθηκε με όλους τους θαυμαστές του. Μάλιστα, όταν ο d.j έβαλε το τραγούδι του, “Lie to me”, ο νεαρός τραγουδιστής δεν δίστασε να το χορέψει μπροστά σε όλους.

Δες το αποκλειστικό βίντεο που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Δες όλα όσα μας είπε λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή:

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More