MAD VMA 2019: Πρωτοφανές σκηνικό στις κερκίδες των VIP – Ποιοι πιάστηκαν στα χέρια; Αποκλειστικό βίντεο

Τα Mad Video Music Awards επέστρεψαν και, όπως κάθε φορά, πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έδωσαν το “παρών” στη λαμπερή βραδιά. Το βράδυ της Πέμπτης, το κανάλι MAD διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά τα μουσικά βραβεία, που έχουν γίνει θεσμός στην Ελλάδα, και τα οποία είναι γνωστά για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων τους, τα ανατρεπτικά acts και τις μοναδικές συνεργασίες διάσημων καλλιτεχνών επί σκηνής.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ωστόσο, συνέβη ένα πρωτοφανές σκηνικό στις κερκίδες των VIP. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσαν στη σκηνή η Καίτη Γαρμπή και οι Alcatrash, οι ράπερς Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια. Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως σημειώθηκε πανικός, με τους securities να επεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να σταματήσουν τον καβγά ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη βράβευση του Light για το «καλύτερο hip hop video clip», καθώς μετά το “ευχαριστώ” του στον κόσμο που τον ψήφισε υποστήριξε πώς είναι ο καλύτερος ράπερ. Οι εγωκεντρικές αυτές δηλώσεις του, ωστόσο, φαίνεται πώς ενόχλησαν τον Snik και όταν κατέβηκε, λοιπόν, από τη σκηνή για να πάει στη θέση του, άρχισε ένας… τρικούβερτος καβγάς, με κάποιες σπρωξιές και βαριές κουβέντες.

Τα πνεύματα κατευνάστηκαν λίγα λεπτά μετά, με τις δύο πλευρές να υποχωρούν και να δίνουν… τόπο στην οργή.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Λες η “κόντρα” αυτή να συνεχιστεί ή ίσως να δόθηκε ένα τέλος μετά από πολλά χρόνια;

Read More

And More