MAD VMA2019: Απαστράπτουσα η Νάγια στην σκηνή των βραβείων – Όσα είπε στο TLIFE για την εμφάνισή της

Τα Mad Video Music Awards 2019 by Coca – Cola είναι πια γεγονός! Η φαντασμαγορική τελετή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do και πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν το παρών, προκειμένου να απολαύσουν επί σκηνής τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και φυσικά να δουν τις απονομές των βραβείων. Μεταξύ των προσώπων που έλαμψαν με την παρουσία τους ήταν και η Νάγια. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή των Mad Video Music Awards 2019 και ξεσήκωσε το κοινό μαζί με τους Droulias Brothers.

Το αγαπημένο δίδυμο και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ερμήνευσαν επί σκηνής την μεγάλη επιτυχία της Στέλλας Γεωργιάδου, “Τώρα μου μιλάει” και έκαναν το κοινό να γυρίσει χρόνια πίσω. Το TLIFE συνάντησε την Νάγια στα παρασκήνια της μουσικής βραδιάς και εκείνη αφού μίλησε για την εμπειρία της πόζαρε ευδιάθετη στο φακό.

-Στα Mad Video Music Awards 2019 by Coca – Cola συνεργάστηκες επί σκηνής με τους Droulias Brothers ερμηνεύοντας την μεγάλη επιτυχία της Στέλλας Γεωργιάδου, “Τώρα μου μιλάει”. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Πραγματικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ! Είναι η τέταρτη χρονιά που εμφανίζομαι στα βραβεία Mad, οπότε νιώθω πιο ώριμη και πιο σίγουρη σε αυτό. Κάθε χρόνο νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ! Ευχαριστώ πολύ όλο το team του Mad Tv και την εταιρεία μου την Panic Records γιατί είναι κάτι μοναδικό και δεν έχουν όλοι αυτή την ευκαιρία. Είναι η μοναδική μουσική γιορτή που έχουμε και για εμάς του καλλιτέχνες είναι πολύ σημαντική.

-Το καλοκαίρι σου περιλαμβάνει περιοδεία, διακοπές…;

Το καλοκαίρι μου περιλαμβάνει περιοδεία! Θα ξεκινήσουμε αμέσως μετά τα βραβεία και θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα, ίσως πάμε και στο εξωτερικό. Είναι πολύ όμορφες οι συναυλίες γιατί έρχεσαι κοντά με τον κόσμο, νιώθεις την αγάπη του, νιώθεις τον παλμό. Με ευχαριστεί πολύ αυτό που συμβαίνει γιατί νιώθω ότι είμαι στο φυσικό μου περιβάλλον. Όσον αφορά τις διακοπές δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα γιατί προτεραιότητα έχει η δουλειά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More