ΜadClip: “Δε γουστάρω τη Βανδή, σνομπάρει την τραπ και εγώ θέλω να υπάρχει σεβασμός”

Πρώτος καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής ήταν ο γνωστός ράπερ Madclip ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

“Ήταν ένα ψευδώνυμο που είχα από μικρός. Βγάζει μια τρέλα. Είναι διπλό το μήνυμα. Το Clip είναι ο γεμιστήρας. Το κάθε γράμμα είναι μια λέξη” ανέφερε αρχικά για το πως βγήκε το όνομά του και συνέχισε μιλώντας για το πως ξεκίνησε η καριέρα του στην Ελλάδα, “Είναι λίγο τρελό το πως έχει συμβεί όλο αυτό. Όταν ξαναήρθα στην Ελλάδα το 2016 ήρθα με ένα στόχο….. Το 2016 ήρθα από Λονδίνο. Είμαι από Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί αλλά πριν έρθω στην Ελλάδα ήμουν για λίγο στο Λονδίνο. Με την κοπέλα που ήμουν εκείνη την περίοδο, αρρώστησε ο παππούς της και επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ είχα το στόχο μου, το κυνηγούσα και στην Αμερική στα αγγλικά, είναι δύσκολη η αγορά εκεί, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, είναι δύσκολα τα κυκλώματα ειδικά για έναν λευκό ράπερ”.

Στη συνέχεια ο Madclip αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής των ράπερ αλλά και το περιεχόμενο των τραγουδιών το οποίο από πολλούς έχει κατακριθεί χωρίς βέβαια να παραλείψει να αναφερθεί και στους haters.

“Τους αγαπάω και αυτούς, αν δεν έχεις και λίγο hate… Θέλει και λίγο hate για να νιώθεις ότι κάτι κάνεις καλά. Με πείραξε το hate στη φάση του κορονοϊού, πολύς κόσμος έχει καταστραφεί αυτή τη περίοδο και μου στέλνουν μηνύματα που μου εύχονται να καταστραφώ. Είναι κακό να θέλει ο άλλος τόσο πολύ να αποτύχεις” είπε. 

Λίγο μετά ο Θέμης Γεωργαντάς του ζήτησε να χαρακτηρίσει τους υπόλοιπους ράπερ της χώρας μας. Ο ίδιος αν και για τους περισσότερους είχε μόνο καλά να πει για τον Tus ανέφερε πως είναι “καραγκιόζης” και ότι κάπου έχασε το παιχνίδι.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν αυτά που είπε για τη Δέσποινα Βανδή αφού αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην τραγουδίστρια.

“Γουστάρω Βίσση. Δε γουστάρω Βανδή, δε μου έχει κάνει κάτι η γυναίκα. Βλέπω όμως πως μιλάει για την τραπ σκηνή και είναι σαν να τη σνομπάρει λίγο. Ήταν κάτι που έγινε στο J2US και ήταν να πουν το Caliente, δε μου άρεσε ο τρόπος που αναφέρθηκε στο τραγούδι, “ο Θεός να το πει τραγούδι” είπε. Γιατί να το πεις αυτό, τι είναι; Eγώ θέλω να υπάρχει σεβασμός” είπε.

Ο Madclip όμως δε δίστασε να αναφερθεί και στην οικογένειά του αλλά και την κοπέλα του την Αρετή με την οποία είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια.

“Η μάνα μου και ο πατέρας μου ήρθαν πρώτη φορά στην Αθήνα το 1999. Είμαι από χωρισμένη οικογένεια. Ήμουν λίγο μπαλάκι. Ήμουν μια στη μια γιαγιά και τον παππού, μια στην άλλη γιαγιά. Την πληρώνουν λίγο τα παιδιά… Εγώ τα έχω καλά με όλους. Όταν χωρίζουν οι οικογένειες έχουν την κακή συνήθεια η μια οικογένεια να κράζει την άλλη….Όλοι ξαφνιάζονται όταν βλέπουν πόσο ευγενικός είμαι. Είμαι σοβαρός, έχω το κορίτσι μου. Είμαι ερωτιάρης…. Με την Αρετή είμαστε μαζί από το 17. Είμαστε μαζί πριν γίνει το μεγάλο μπαμ. Το έχει διαχειριστεί πολύ καλά. Με έκανε πιο έξυπνο, πιο δυνατό… Μια γυναίκα πρέπει να ξεχωρίζει τι είναι το επαγγελματικό και τι δεν είναι. Αν εγώ είμαι κύριος και δε δίνω δικαιώματα…. Όταν συγκατοικείς με κάποιον είναι σαν να είσαι παντρεμένος. Ο γάμος γίνεται Official όταν κάνεις παιδιά, εκεί είναι η πραγματική δέσμευση. Δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω πατέρας. Πρέπει να εξασφαλίσω ακόμα κάποια πράγματα για να φέρω έναν Junior” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More