Madonna: Αποθεώθηκε από χιλιάδες θαυμαστές κάτω από τη βροχή στη συναυλία στη Ν. Υόρκη! Βίντεο

Ότι και να λένε γι΄αυτήν δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία… Είναι η απόλυτη star και η μοναδική βασίλισσα στα shows! Χθες βράδυ η Madonna αποθεώθηκε στη συναυλία της στο Yankee stadium στη Ν. Υόρκη από χιλιάδες θαυμαστές της ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε και στην πατρίδα της τη Ν. Υόρκη για 4 μεγάλες συναυλίες. Χθες το βράδυ, χιλιάδες κόσμου περίμεναν υπομονετικά κάτω από τη βροχή για να την θαυμάσουν για δυο ώρες! Ναι η ντίβα της Pop καθυστέρησε να βγει στη σκηνή για δυο ολόκληρες ώρες κάνοντας την ανυπομονησία του κοινού να φθάσει στα ύψη!

Βέβαια μετά τους αποζημίωσε αφού ήταν καταπληκτική. Όσο κράτησε το show τραγουδούσε και χόρευε ασταμάτητα, χωρίς να πάρει ανάσα! Ενώ στο τέλος της συναυλίας που πλέον τα μαλλιά της ήταν μούσκεμα από τη βροχή, έμοιαζε σαν 30αρα!

Αριστερά και δεξιά του stage υπήρχαν γιγαντοοθόνες με τους στίχους όλων των τραγουδιών για κωφάλαλους, ενώ τραγούδησε και το “Holiday” χωρίς να υπάρχει στη λίστα των προγραμματισμένων τραγουδιών. Δες το βίντεο:

Το show είχε και …δολοφονία…

Στην προηγούμενη συναυλία της στη Ν.Υόρκη η Μadonna εντυπωσίασε δείχνοντας στο κοινό με το δικό της τρόπο την υποστήριξή της στον Obama.


Read More

And More