Η Madonna δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της και έγινε χαμός! Μάντεψε γιατί

Η Madonna δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της και έγινε χαμός! Μάντεψε γιατί | tlife.gr

Η Λούρδες η κόρη της Madonna, είναι αδιαμφισβήτητα μια κούκλα και μοιάζει εκπληκτικά στη διάσημη μητέρα της όταν εκείνη ήταν στην ηλικία της! Η Madonna, περήφανη μαμά, δημοσίευσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μια κοινή τους φωτογραφία για να ευχηθεί καλή χρονιά στα εκατομμύρια των followers της ανά τον κόσμο!

Μια λεπτομέρεια όμως της φωτογραφία δυσαρέστησε πολλούς από τους διαδικτυακούς φίλους της βασίλισσας της ποπ, οι οποίοι αντέδρασαν γράφοντας αρνητικά σχόλια. Πολλοί μάλιστα έγραψαν και τη λέξη «αηδιαστική»!

Τι ήταν αυτό όμως που δεν άρεσε στους θαυμαστές της Madonna; Mα… η … εντελώς αξύριστη μασχάλη της 22χρονης κόρης της σταρ! Η Λούρδες ακολουθεί την τάση που επικρατεί στο εξωτερικό και θέλει τις νεαρές γυναίκες να μην ξυρίζονται ούτε στις μασχάλες ούτε στα πόδια τους. Αυτό βέβαια μπορεί να μην ενδιαφέρει τις δυο γυναίκες, δεν άρεσε όμως σε πολλούς!

Bέβαια να πούμε πως η κόρη της διάσημης τραγουδίστρια ακολουθεί αυτή τη συνήθεια πολύ καιρό και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές σε… παρόμοια κατάσταση!

READ more