Madonna: Υιοθέτησε δίδυμα κοριτσάκια από το Μαλάουι!

Δυο μικρά κοριτσάκια από το Μαλάουι φαίνεται πως είναι πια τα νέα μέλη της οικογένειας της Madonna. Η βασίλισσα της pop που έχει δυο βιολογικά παιδιά: τον Ρόκο και την Λούρδη και δυο υιοθετημένα παιδιά από το Μαλάουι βρέθηκε και πάλι εκεί και πήρε κοντά της δυο κοριτσάκια της: την Estere και την Stelle.

Η Madonna μάλιστα, ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι οι τετράχρονες είναι τα νέα μέλη της οικογένειάς της, που απαρτίζεται από τέσσερα ακόμα παιδιά. “Μπορώ επίσημα να πω πως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υιοθεσίας των δίδυμων αδελφών από το Μαλάουι και είμαι πολύ χαρούμενη. Τα κορίτσια είναι τώρα πια μέλη της οικογένειάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές στο Μαλάουι που με βοήθησαν. Από τα media θα ήθελα διακριτική στάση προς τα παιδιά και ιδιωτικότητα σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο. Ευχαριστώ επίσης όλους τους φίλους και την ομάδα μου για τη βοήθειά τους.


Τα δίδυμα υιοθετήθηκαν από το ορφανοτροφείο «Σπίτι της Ελπίδας», κοντά στα δυτικά σύνορα της χώρας με την Ζάμπια, όπου κάποτε ζούσε και ο Ντέιβιντ Μπέντα. Η Madonna, μάλιστα, με επόμενο post στο Instagram ανέφερε πως το ορφανοτροφείο φιλοξενεί 650 παιδιά και κάνει εντυπωσιακή δουλειά εδώ και 10 χρόνια. Και φυσικά προέτρεψε τους θαυμαστές της να βοηθήσουν το έργο του ιδρύματος με όποιον τρόπο μπορούν.


Πολλοί στο Μαλάουι πάντως κατηγορούν την κυβέρνηση ότι παρέκαμψε τις διαδικασίες και έδωσε πολύ εύκολα τα παιδιά στην ποπ σταρ. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, ενώ ένας αξιωματούχος της χώρας, ορισμένος από το δικαστήριο, θα ταξιδέψει μαζί τους στις ΗΠΑ για να διαπιστώσει τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν με την Madonna.



Read More

And More