Site icon TLIFE

Madwalk 2018: Δες τι έκαναν όλοι οι star του show στα παρασκήνια! Αποκλειστικό βίντεο

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και μόδα ζήσαμε το βράδυ της Δευτέρας! Το Madwalk by Serkova έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και το show ήταν για ακόμη μια φορά φαντασμαγορικό. Αγαπημένοι καλλιτέχνες και επώνυμοι σχεδιαστές συνεργάστηκαν επί σκηνής συνδυάζοντας μόδα και μουσική και προσφέροντας στο κοινό ένα ξεχωριστό Fashion Show.

Το TLIFE για ακόμη μια χρονιά βρισκόταν εκεί και σου μεταδίδει ό,τι έγινε στα backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του show! Η κάμερά μας απαθανάτισε μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες λίγο πριν ή λίγο μετά την εμφάνισή τους στα φετινά Mad Walk. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και έτρεχαν ώστε να είναι στην εντέλεια για την εμφάνισή τους στη σκηνή!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ανδριάννα Μπάμπαλη έκαναν τις πρόβες τους στους διαδρόμους, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού και η Θωμαΐς Απέργη έβγαζαν συνέχεια αναμνηστικές φωτογραφίες! Η κάμερα του TLIFE απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, την Έλλη Κοκκίνου και τον Σάκη Ρουβά λίγα λεπτά πριν βγουν στη σκηνή του Mad Walk, αλλά και τη Βάνα Μπάρμπα να περιμένει πώς και πώς να βγει η κόρη της και περπατήσει στην πασαρέλα.

Στα backstage φυσικά βρισκόταν και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της και frontman του δημοφιλούς συγκροτήματος Onirama!

Δες όλα όσα έγιναν στα backstage του Mad Walk 2018:

Madwalk 2018: Το TLIFE στα backstage του πιο φαντασμαγορικού show!

Δες φωτογραφίες από τα backstage:

Χρήστος Μάστορας – Demy

Θοδωρής Μαραντίνης – Ανδριάννα Μπάμπαλη

Θωμαΐς Απέργη

Σάκης Ρουβάς

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr